Google og MIT lanserer et gratis generativ AI-kurs for lærere

0
11

Getty Images/Alena Butusava

Når man vurderer generativ AI i klasserommet, tenker mange på potensialet for studenter; men lærere kan ha like mye nytte av teknologien, om ikke mer. På torsdag avduket Google og MIT Responsible AI for Social Empowerment and Education (RAISE) et gratis Google Generative AI Educators-kurs for å hjelpe lærere på ungdomsskoler og videregående skoler med å bruke generative AI-verktøy for å forbedre arbeidsflyten og elevene. klasseromsopplevelse.

Det totimersrettede kurset instruerer lærere i hvordan de bruker generativ AI for å spare tid i hverdagslige oppgaver som å skrive e-poster, endre innhold for ulike lesenivåer, bygge kreative vurderinger, strukturere aktiviteter for elevene' interesser, med mer, ifølge pressemeldingen. Lærere kan til og med lære å bruke generativ AI for å hjelpe til med en av de mest tidkrevende oppgavene – leksjonsplanlegging – ved å legge inn sin eksisterende leksjonsplan i de generative AI-modellene for å få ideer om hva de skal gjøre videre i klasserommet.< /p>

Også: Har du 10 timer? IBM vil lære deg grunnleggende AI – gratis

“Dette kurset gir lærere mulighet til selvsikkert å integrere AI i undervisningen, og skaper rikere og mer tilgjengelige læringsopplevelser for alle studenter,”" MIT RAISE-direktør Cynthia Breazeal sa.   

Kurset består av fem moduler på 40 minutter eller mindre, tilgjengelig for lærere og administratorer på nettsiden Generative AI for Educators.

Noen skoledistrikter over hele landet planlegger å tilby kurset også, inkludert Californias Anaheim Union High School District, Floridas Miami-Dade County Public Schools, Illinois'; Chicago Public Schools, New Mexico's Albuquerque Public Schools, Oklahoma's Glenpool Public Schools og Wisconsin's Sun Prairie Area School District, ifølge pressemeldingen. 

Også : For Turing Award-vinneren er alt beregning og noen problemer er uløselige

"I en verden i rask utvikling har ikke lærerne våre råd til å falle bak når de får tilgang til kraftige generative verktøy som vil hjelpe dem med å utvikle nye tilnærminger til undervisning og læring," Michael Matsuda, superintendent ved Anaheim Union High School District, sa.

OpenAI, oppstarten bak ChatGPT, fremhevet en gang fordelene ved å gi lærere generative AI-verktøy og tilfeller av delt bruk der lærere over hele landet allerede er ved å bruke teknologien. Eksempler på OpenAI inkluderer bruk av en chatbot for å spille samtaler ment for elever, bygge klasseromsmateriell, gi engelskspråklig assistanse for ikke-engelsktalende og lære elevene om kritisk tenkning.< /p>