Ny Pixel 8a-lekkasje avslører Googles mest dramatiske (og inkonsekvente) designendring hittil

0
24
Et nærbilde Google Pixel 7as kameramodul. Kerry Wan/ZDNET

Mens det er Det har ikke vært mangel på Pixel 8a-lekkasjer de siste månedene, og det siste funnet gir oss det klareste bildet av den kommende Google-telefonen, som forventes å lanseres på Google I/O neste måned.

< strong>Også: Google Pixel 9-lekkasje avslører tre flaggskiptelefoner, inkludert en mindre modell

Med tillatelse fra Android Headlines forventes Pixel 8a å komme i fire farger: Obsidian, Porcelain, Bay og Mint. Disse navneskjemaene er standard for Google – selskapet kalte tidligere modeller på samme måte, inkludert Pixel 8-serien, Pixel Fold og Pixel 7-serien.

Det er imidlertid ett stort, iøynefallende problem: De nye fargene ser ikke ut som tidligere iterasjoner — spesifikt ser Bay og Mint mer mettet ut enn noen gang. Hvis du aldri har vært en fan av Googles pastelltunge designvalg, er det gode nyheter. For alle andre, ikke så mye.

Pixel 8a i Mint skiller seg ut for meg mest, med en neonfinish som skriker mint-is. Markedstrender har antydet at forbrukere er mer tiltrukket av svarte eller hvite telefoner ettersom de anses som “trygge valg” som er mindre splittende og lettere å style rundt. Det er derfor dristig av Google å tilby et mer polariserende fargealternativ for den kommende Pixel.

PIxel 8a Colors Android Headlines

Lekkasjen kommer bare måneder etter at Google ga ut en spesialutgave "Mint" Pixel 8 som ZDNET evaluerte. Den tolkningen av Mint var ikke like eksentrisk. Selv om beslutninger om produktdesign ofte tar år å fullføre, er jeg sikker på at mottakelsen spilte en viss rolle i Googles overgang til noe mer grønt og dristig denne gangen.

I tillegg til de nye fargene har tidligere lekkasjer antydet at Pixel 8a vil ha en 6,1-tommers 120Hz-skjerm med 1400 nits lysstyrke, en oppdatert Tensor G3-brikke (som antyder AI-funksjoner som ligner på Pixel 8-serien), og muligens en skrivebordsmodus takket være Android 15. Vi' Jeg vil ha alle de offisielle detaljene fra Google I/O, som finner sted 14. mai og 15. mai, så følg med.