OpenAI gir ChatGPT-abonnenter en smartere, mer samtalevennlig GPT-4 Turbo

0
20
Getty Images/Pau Barrena/Contributor

Da OpenAI gjorde en forbedret versjon av GPT-4 Turbo tilgjengelig til utviklere via OpenAI API tidligere denne uken, ertet selskapet at det også snart kommer til ChatGPT. Selskapet har nå innfridd løftet, og oppgradert sin virale chatbot bare noen dager senere.

Også: Meta slipper OpenEQA for å teste hvordan AI forstår verden, for hjemmeroboter og smarte briller

På torsdag kunngjorde OpenAI at ChatGPT Plus, Team og Enterprise abonnenter nå kan alle få tilgang til den forbedrede GPT-4 Turbo, som er ment å forbedre daglige svar på tvers av skriving, matematikk, logisk resonnement og koding. 

Sammenlignet med januar 2024-versjonen av GPT-4 Turbo, overgår denne oppdaterte versjonen sin forgjenger på en rekke benchmarks som brukes til å teste ferdighetene til AI-modeller, inkludert MMLU (Measuring Massive Multitask Language Understanding), MATH (Measuring Mathematical Problem Solving With MATH-datasettet), og GPQA (A Graduate-Level Google-Proof Q&A Benchmark), som vist i diagrammet nedenfor.

I tillegg delte OpenAI at når du skrev med ChatGPT, den nyeste versjonen av GPT-4 Turbo, gpt-4-turbo-2024-04-09 , bør generere svar som er “mer direkte, mindre detaljerte og bruker mer samtalespråk.” 

OpenAI ga et eksempel, og ba begge versjonene av modellen om å generere et svar på den samme forespørselen, “SMS som minner venner om å svare på min bursdagsinvitasjon.” Den eldre versjonen genererte et unaturlig klingende, lengre svar, mens den oppdaterte versjonens svar var kortere og hørtes mer ut som det en person ville sende.

Gpt-4 Turbo forbedret respons OpenAI

Da han refererte til den oppgraderte versjonen av GPT-4 Turbo, sa OpenAI-sjef Sam Altman at GPT-4 “nå er betydelig smartere og mer behagelig å bruke.”

ZDNET har tidligere sammenlignet ytelsen til GPT-4 og GPT-4 Turbo på Copilot, gratisversjonen av disse er drevet av GPT-4 Turbo som standard. Vi fant ut at GPT-4 Turbo tilbyr resonnement og svarkvalitetsforbedringer i forhold til GPT-4.

Også: De beste AI-chatbotene i 2024: ChatGPT og alternativer

Hvis du vil prøve den forbedrede versjonen av GPT-4 Turbo på ChatGPT selv, må du abonnere på ChatGPT Plus for $20 per måned. Hvis du eier et selskap og vil ha et Enterprise- eller Team-abonnement, kan du finne ut hvilket du skal velge, prisstrukturene deres og hvordan du registrerer deg her.