Hvordan Meta ønsker å legge til AI-chatboten i søkefeltet på Instagram

0
14
Qi Yang/Getty Images

Instagram-brukere kan snart dra nytte av AI for å hjelpe dem med å søke etter innhold. Meta, Instagrams morselskap, tester en ny funksjon som laster inn Meta AI-chatboten når du trykker på søkefeltet på Instagram. Du kan deretter stille et spesifikt spørsmål eller velge et av de forhåndslastede forslagene.

Også: Meta slipper OpenEQA for å teste hvordan AI forstår verden, for hjemmeroboter og smarte briller

Du kan stille Meta AI alle typer spørsmål. Men å integrere AI i søkefunksjonen vil hjelpe deg med å finne spesifikt innhold på Instagram.

Noen få personer kontaktet av TechCrunch avslørte at de brukte AI for å finne Reels-videoklipp. I ett eksempel trykket en bruker på et forslag til “Beautiful Maui sunset Reels” og ble behandlet med noen av de beste solnedgangene som ble funnet i Reels-videoer.

Meta fortalte TechCrunch at den eksperimenterer med AI-en sin på Instagram, men var usikker på om den brukte den spesifikt for søk. “Våre generative AI-drevne opplevelser er under utvikling i forskjellige faser, og vi tester en rekke av dem offentlig i begrenset kapasitet,”" en Meta-talsperson fortalte TechCrunch.

Instagram-brukere har klaget på Reddit om feilene og begrensningene i Instagram-søk. Å legge til en AI-chatbot bør gi folk mer kontroll og hjelp når de leter etter kontoer, Reels-videoer, lydklipp, steder, tagger og annet innhold på Instagram.

Meta AI utvides også til andre plattformer og andre land . Selskapet fortalte TechCrunch at AI-chatboten deres blir testet på tvers av WhatsApp, Instagram og Messenger i India og deler av Afrika. India selv har mer enn 500 millioner av de 2 milliarder brukerne totalt på Facebook og WhatsApp, noe som gjør det til selskapets største marked.

Også: Meta avduker andre generasjons AI-trening og inferensbrikke< /strong>

Meta lanserte sin AI chatbot i september 2023. Meta AI er en standard chatbot designet for å svare på grunnleggende spørsmål og forespørsler. Men ved å integrere i Instagram, WhatsApp og Messenger kan AI hjelpe brukere med spesifikke typer innhold og funksjoner. For øyeblikket driver Meta sin AI med Llama 2 large language model (LLM), og Meta vil begynne å rulle ut sine kraftigere og mer avanserte Llama 3-modeller denne måneden.