Mitt favoritt USB-C-tilbehør gjennom tidene har en magnetisk superkraft (og det er 20 % rabatt)

0
20
En magnetisk brudd USB-C-kontakt a blue background

Magnetisk løs USB-C-kontakt

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktige ting

Denne 140 W USB-C-kontakten har en MagSafe-lignende mekanisme som gjør den sikrere og kraftig å bruke enn tradisjonelle adaptere. Kommer i en pakke med 2 for $27, er tilbehøret et must for reisende, teknologientusiaster og folk som ofte bytter mellom forskjellige kabler og porter. Bare vær oppmerksom på hvor du lagrer kontakten, ettersom dens mindre størrelse gjør at den lett går tapt.

Dette er muligens et av de beste USB-C-tilbehørene jeg noen gang har kjøpt og brukt. Selv om det virker så enkelt og greit, har det reddet USB-C-portene mine fra skade utallige ganger, og det har bidratt til å forhindre at bærbare datamaskiner blir dratt til gulvet av uforsiktige personer (vanligvis meg) som snubler over ladekabelen.' xA0;

Også: Den mest fleksible USB-C-kabelen jeg har testet kan også levere 240W strøm

Det er en magnetisk løs USB-C-kontakt som minner om Apples MagSafe-kontakt som du kan passe inn i alle enhetene dine, selv MacBook-er som ikke har den. Jeg bruker dem på alt fra strømbanker til bærbare datamaskiner.

Se på Amazon

Og det beste av alt er at det ikke bremser dataoverføring eller lading.

Jeg vet, fordi jeg har vært opptatt med å teste en haug av dem for å finne den beste og billigste modellen.

En magnetisk løs USB-C-kontakt består av to deler. Den ene delen er USB-C-porten som kobles til enheten du vil beskytte – det være seg en bærbar datamaskin, smarttelefon, lader, strømbank eller en hvilken som helst USB-C-port du vil beskytte mot skade – og den andre delen går på enden av kabelen du skal bruke.

Også: De beste GaN-laderne fra 2024: Eksperttestet

En supersterk neodymmagnet holder de to delene sammen når de er i bruk til det trekkes i kontakten, og deretter de to delene skilles fra hverandre. Magnetene er veldig sterke og trekker de to delene sammen med en veldig avgjørende smekk.

Det er en enkel, men glimrende idé! 

Magnetisk utbrytende USB-C-kontaktteknologi spesifikasjoner

Strøm: Opptil 140 WDataoverføring: Opptil 40 Gb/sVideoutgang: Opptil 8K@ 60Hz Tilkoblingstype: 24-pinsLED-indikator: JaStøvtett: Ja 

Også:  Jeg testet verdens minste kraftstasjon, og det er et solar-ladende beist

Jeg har brukt lignende USB-C-kontakter før, da Apple fjernet MagSafe-ladeporten fra MacBook Pro. Men ting har kommet langt siden den gang: Disse kontaktene har fått en fornyelse, forbedret designet og magneten, og oppdatert med støtte for funksjoner som 140W lading.

Magneten på bruddkontakten er sterk.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Disse breakaway-kontaktene kommer i tre forskjellige typer – rette, 90° albue og rett vinkel.

Personlig liker jeg albuedesignet. Det føles som det mest allsidige og sikre. Jeg opplever at de rette og rettvinklede koblingene gjør bruddet mye enklere, noe som resulterer i flere utilsiktede brudd.

Magnetisk bryterkontakt montert på en Android-smarttelefon

Den magnetiske USB-C-kontakten er perfekt for smarttelefoner også.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Allikevel vil jeg mye foretrekke å takle en utilsiktet utbryting enn en bærbar datamaskin som har blitt dratt til bakken.

Koblingene har et hendig LED-lys, slik at du kan se om en enhet lades. Jeg synes dette er en veldig fin detalj.

ZDNETs kjøpsråd

Og nå er den gode nyheten at disse er billigere enn noen gang. Jeg husker at jeg betalte godt over $20 for en enkelt kobling, men nå kan du få en 2-pack for rundt $23.

De er en enkel, men effektiv måte å forhindre at porter blir skadet og bærbare datamaskiner fra å bli trukket til gulvet. Noen få dollar brukt på et par av disse kan spare deg for tusenvis!