Jeg tester dusinvis av hodetelefoner i året, og disse kan være de beste under $100

0
20

EarFun Wave Pro-hodetelefonene høres ut som et mye dyrere par bokser .

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

EarFun Wave Pro-hodetelefonene er nå tilgjengelig på Amazon for $79. De leverer romslig, jevn lyd med enestående batterilevetid, og er komfortable nok til å ha på seg i timevis. EarFun-appen har imidlertid noen tilkoblingsmuligheter problemer, og kontrollene er litt vanskelige å finne når de er på hodet.

Jeg har blitt bortskjemt gjennom årene med høykvalitets hodetelefoner, og det har kommet til et punkt hvor jeg bare vil høre lyd fra avansert utstyr. Det er imidlertid ikke å si at jeg ikke kan bli imponert over et par rimelige hodetelefoner som er rettet mot den gjennomsnittlige lytteren.

Da jeg mottok EarFun Wave Pro, et par hodetelefoner på $79 , for eksempel visste jeg nøyaktig hva jeg kunne forvente: lyden ville være tinny og hul, mangle noen form for bass, ha for mye mellomtone og en utmattende diskant.

Wow, tok jeg feil.

Se på Amazon

Disse hodetelefonene høres lett ut som et dyrere par. Men igjen, jeg burde ha visst det fordi hvert par øreplugger og hodetelefoner jeg har testet fra EarFun så langt har imponert meg. Selv om den aktive støyreduksjonsteknologien (ANC) ikke er den beste jeg har opplevd, gjør lyden og batterilevetiden disse hodetelefonene til et kupp.

Tekniske spesifikasjoner for EarFun Wave Pro

45dB støyreduksjon med aktiv støyreduserende 40 mm DLC-kompositt dynamiske drivere som støtter LDAC og høyoppløselig lyd (du trenger en avspillingsenhet som støtter det) 80 timers avspillingstid med ANC av og 55 timer med ANC av (ved 60 % volum) )10 timers avspilling via 10-minutters hurtiglading5 AI-drevne mikrofoner Justerbare hodebånd for en komfortabel passform Tilkobling – Bluetooth eller 3,5 mm AUX-port Spillmodus med <55ms latens (kun tilgjengelig via EarFun-appen)

Som jeg nevnte, imponerte disse hodetelefonene meg virkelig med en oppslukende, klar og aktiv lyd. Men det er ikke dermed sagt at det ikke var noen problemer med å sette dem opp. Da jeg først prøvde Wave Pros, ønsket jeg å koble til appen og justere EQ. Jeg klarte imidlertid ikke å få hodetelefonene til å koble seg til appen (muligens fordi jeg allerede hadde koblet dem til telefonen min), så jeg skrotet ideen om å gjøre noen justeringer, satte dem på og åpnet min vanlige Spotify-spilleliste.& #xA0;

Når jeg tester ut lydutstyr, liker jeg å spille sanger som gir et godt lydbilde, hvor instrumenter og stemmer er tydelig definert og får nødvendig plass til å bli hørt tydelig. Slike sanger inkluderer: Everything's Ruined av Faith No More og Teardrop av Massive Attack, blant andre.

Også: Jeg lyttet til trådløse ørepropper med xMEMs-drivere, og de har satt en ny standard for meg

Hver eneste sang fra spillelisten kom vakkert ut, med god plass og en jevn blanding mellom frekvenser. Nei, du vil ikke oppleve brystdunkende bass, så hvis det er din jam, er disse ikke hodetelefonene dine. Men hvis du leter etter en ærlig lyd som ikke gir mye farge til musikken (noe som er en god ting), er EarFun Wave Pros perfekt – spesielt til denne prisen.

Ærlig talt, hadde jeg ikke visst om prisen før anmeldelsen, ville jeg enkelt ha plassert disse hodetelefonene til det dobbelte av utsalgsprisen. De er ikke perfekte, og de kommer absolutt ikke til å detronisere avanserte hodetelefoner som Focal Utopia (som koster nesten fem tusen kroner), men for den gjennomsnittlige lytteren – og til og med de med mer kresne smaker, EarFun Wave Pro-hodetelefonene er vanskelig å gå glipp av.

Også: De beste hodetelefonene for $200 eller mindre: Eksperttestet

I tillegg til lyd, disse hodetelefonene er veldig komfortable. Du kan lett sporte disse i timevis uten å føle noe ubehag. På en lang flytur, for eksempel, har disse babyene deg dekket med komfort og batterilevetid.

Hodestykkepolstringen til EarFun Wave Pro-hodetelefonene.

Den ultramyke polstringen på øreklokkene og hodestykket føles bra for langvarig bruk.

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs kjøpsråd

Jada, det finnes hodetelefoner av bedre kvalitet der ute, men til dette prispunktet tilbyr EarFun Wave Pro-hodetelefonene noe av det beste lyden du kan be om. De eneste feilene jeg fant med disse hodetelefonene var manglende evne til å koble til appen, og kontrollene som var litt utfordrende å finne når de ble brukt. 

Annet enn det er disse alle treff med meg. Hvis du vil ha et par eksepsjonelt komfortable hodetelefoner med enestående batterilevetid og lyd som imponerer deg, vil dette paret på $80 få deg til å danse og svaie til favorittlåtene dine i timevis.