Adobes Express-app for innholdsskaping er nå generelt tilgjengelig på mobil, gratis

0
20
Adobe

Bruk av sosiale nettverk driver en økende etterspørsel etter TikToks, Reels og annet kortformatinnhold, både fra merkevarer og individuelle skapere. For å hjelpe til med å mate dyret, ga Adobe ut Adobe Express, selskapets generative AI-kreative verktøy drevet av Firefly, på nettet i august 2023. Som Canva og Microsoft Designer, Express for desktop lar deg designe alt fra flyers og CV-er til video- og merkesett, alt på ett sted, gratis.

På torsdag annonserte Adobe at Adobe Express-mobilappen, utgitt i beta forrige måned  til en håndfull personer som har registrert seg, er nå også generelt tilgjengelig for gratis bruk. Express-appen er designet for hastighet og enklere samarbeid på tvers av nett og mobil, og lar brukere få tilgang til Adobes utvidede bibliotek med redigerbare maler, animasjoner, nesten 30 000 fonter, lagervideoer, musikk og andre designelementer.

< p>Også: Adobe inkluderte AI-genererte bilder i 'kommersielt sikre' Firefly-treningssett

"Vi er glade for å se et rekordantall kunder som henvender seg til Adobe Express for å markedsføre ideene, lidenskapene og virksomhetene sine gjennom digitalt innhold og på TikTok, Instagram, X, Facebook og andre sosiale plattformer," Govind Balakrishnan, SVP for Adobe Express og Digital Media Services, sa i en uttalelse.

I følge pressemeldingen bruker Express-appen de nyeste Firefly-drevne funksjonene som Generativt fyll og tekst til bilde, slik at brukere kan “sette inn, fjerne og erstatte personer eller objekter og lage oppmerksomhetsfengende overskrifter som dukker opp – alt fra en enkel tekstmelding.”  

Funksjoner som Quick Actions er ment å øke redigeringsferdighetene på områder som videotrimming eller generering av en QR-kode i farten. Andre funksjoner, som  Animate from Audio, som lar deg lage avatarer fra lydklipp og videoteksting, er designet for å automatisere normalt komplekse handlinger. 

Adobes kunngjøring rammer inn Express-appen som tilgjengelig for alle ferdighetsnivåer. “Den nye Adobe Express-mobilappen bringer kraften og presisjonen til Adobes bransjeledende foto-, design-, video- og generative AI-funksjoner inn i en alt-i-ett innholdsredigerer, som gir alle muligheten til å produsere innhold av høyeste kvalitet på nett og mobil," sa selskapet i sin utgivelse. 

Også: De beste tegnebrettene du kan kjøpe, ifølge digitale kunstnere

Designere kan lage logoer og visittkort, redigere bilder og planlegge innhold for sosiale kanaler, alt fra appen. Adobe la til at folk som jobber i tyngre programmer, som Illustrator eller Photoshop, kan importere eiendelene sine til Express-appen og gjøre dem om til sosiale innlegg. I følge utgivelsen inkluderer andre fordeler “umiddelbar erstatning av bakgrunner med kampanjebilder og sømløst deling av arbeid med teamene deres for gjennomgang og tilbakemelding.”

En burger avbildet med vinger, opprettes i Adobe Express-appen.

Et eksempel på Express' Firefly-drevet Text to Image AI-verktøy.

Adobe

Adobe Express-appen er nå tilgjengelig gratis over hele verden "på mange språk og på de fleste Android- og iOS-enheter" ifølge utgivelsen. Nye brukere kan registrere seg for en Express-konto her.