DJIs første bærbare kraftstasjoner er fullpakket med funksjoner – pluss litt ekstra

0
9
DJI Power 1000 og Power 500

DJI Power 1000 og Power 500

DJI

Droner og actionkameraer deler en kritisk funksjon: de drives av oppladbare batterier. DJI, en leder innen både droner og actionkameraer, utnytter sin omfattende batteriekspertise for å komme inn i den konkurransedyktige verden av bærbare kraftstasjoner.

Ved å introdusere to modeller, Power 1000 og Power 500, er DJI godt posisjonert for å gjøre en betydelig innvirkning. Begge enhetene er designet for ultra-stille drift, kan lades fullt på bare 70 minutter, og har doble AC- og USB-C-utganger, som dekker en rekke ladebehov. Mens kraftstasjonene&apos. funksjonene er imponerende, begge modellene har også noe som vil appellere utelukkende til dronepiloter.

Også: Jeg testet DJIs Avata 2, og det er den raskeste, mest oppslukende dronen jeg noen gang har fløyet

Disse kraftstasjonene er utstyrt med Power SDC-hurtigladefunksjonen, designet for å raskt lade DJI-droner. Ved å bruke denne funksjonen kan batteriene til Mavic 3-serien, Air 3, Inspire 3 og Matrice 30-seriene av droner lades fra 10 % til 95 % på bare 30 minutter, en game-changer for droneoperatører som trenger raske behandlingstider.< /p>

DJI Power 1000

DJI Power 1000

DJI

Jo større av de to, Power 1000, tilbyr 1024Wh strøm. Den inkluderer to AC-utgangsporter som kan håndtere kontinuerlige belastninger på 2200W og overspenningsbelastninger på 4400W. I tillegg har den to USB-C-porter som støtter 140 W-utgang, to USB-A-porter og SDC- og SDC Lite-porter for ulike tilkoblingsmuligheter.

Denne enheten veier 13 kg.

DJI Power 500

DJI Power 500

DJI

For de som trenger et mer kompakt alternativ, tilbyr DJI Power 500, en mindre enhet som fortsatt har en kraft med 512Wh strøm. Power 500 har en lignende rekke porter som Power 1000, selv om den bare inkluderer SDC Lite-versjonen og mangler den fulle SDC-porten. AC-portene på Power 500 er designet for kontinuerlige belastninger på 1000W og overspenningsbelastninger på 1600W, noe som gjør den godt egnet for mindre krevende bruksområder. USB-C-portene gir en solid effekt på 100W hver.

Denne mindre enheten veier bare 7,3 kg.

For å illustrere de praktiske bruksområdene til disse kraftstasjonene, la oss se på hva DJI sier de kan gjøre i virkelige scenarier. Power 1000, med sin kapasitet på 1024Wh, kan lade en smarttelefon omtrent 57 ganger eller holde et bilkjøleskap i gang i omtrent 19 timer. Dette gjør den til et utmerket valg for lengre utendørsaktiviteter eller nødsituasjoner der strømpålitelighet er avgjørende.

På den annen side kan den mindre Power 500, med sin kapasitet på 512Wh, klare omtrent 28 smarttelefonladinger eller opprettholde et bilkjøleskap i i underkant av 10 timer. Selv om den gir mindre utholdenhet enn Power 1000, er den fortsatt ganske egnet for dagsturer, kortere utflukter eller som reservestrømkilde for mindre enheter og apparater. 

Også : De beste bærbare kraftstasjonene du kan kjøpe: Eksperttestet

Disse egenskapene gjør begge modellene til allsidige verktøy for en rekke strømbehov, fra daglig bekvemmelighet til kritisk støtte i situasjoner utenfor nettet.< /p>

Det er spesielt DJI som har valgt den sikre og holdbare LiFePO4 (litiumjernfosfat) batteriteknologien i begge modellene. Disse batteriene tilbyr opptil 3000 ladesykluser før de når slutten av deres levetid. 

"I løpet av de siste årene har vi sett reisende og innholdsskapere i økende grad benytte seg av DJI-droner og håndholdte kameraer, for å fange og dele deres erfaringer, sa Christina Zhang, seniordirektør for bedriftsstrategi hos DJI. “Disse brukerne har et behov for hurtigladende, bekymringsfri, bærekraftig strømforbruk, og i dag er vi glade for at vi kan løse dette med de nye bærbare DJI-kraftstasjonene.”