Ikke rør den skitne fjernkontrollen! Apple AirPlay kommer til utvalgte hoteller – her er hvordan det fungerer

0
13
En hånd som holder opp en iPhone som spiller en yogaopplæringNina Raemont/ZDNET

Det verste med å reise er ikke å vente i lange sikkerhetskøer på flyplassen eller navigere i en ukjent bys kollektivtransport. Den prøver å finne ut hvordan man bruker et nytt hotells TV-fjernkontroll. Nå kan du gå uten fjernkontroll og bruke iPhone som en kontroll i stedet, takket være et partnerskap som Apple lanserte torsdag med InterContinental Hotel Group (IHG). 

AirPlay, Apples strømmeteknologi mellom enheter, kommer til mer enn 60 IHG-eiendommer i USA, Mexico og Canada, for en privat, sikker og – viktigst av alt – fjernfri strømmeopplevelse på hotellrommet ditt' s TV.

Også: Hvordan strømmer du fra iPhone til TV ved hjelp av AirPlay

Etter å ha sett på funksjonen på InterContinental New York Times Square, spår jeg at AirPlay på hotellrom vil være en game changer for hyppige forretningsreisende som ønsker å tilpasse hotellromoppholdet sitt.

AirPlay kobler til en TV Nina Raemont/ZDNET

På godt og vondt, reiser tar oss ut av leiligheten eller huset og plapper oss inn på et hotellrom som ikke føles som et hjem: TV-en på hotellrommet har ikke våre favorittprogrammer eller seerhistorikken vår lastet inn på det allerede, og vi har ikke enkel tilkobling til et lydsystem for å slappe av til favorittlåtene våre etter en lang dag. 

Med IHGs AirPlay kan gjestene bruke iPhone- eller iPad-kameraet sitt til å skanne “Koble til og strømme” QR-kode på hotellets LG TV, som bringer dem til en Wi-Fi-tilkoblingsside hvor de kobler seg til rommets nettverk. Et AirPlay-ikon vil dukke opp på toppen av telefonen eller iPad-skjermen. Etter det slår gjesten på skjermspeiling for den tilkoblede enheten, som laster innhold fra enheten til TV-en. Jeg prøvde det ut selv, og det var en nesten sømløs tilkoblingsprosess. 

Derfra kan du se gjennom bildene du har tatt på turen, komme rett tilbake til det showet du binger, øve på den store presentasjonen du fløy over hele landet for å holde, eller spille favorittsangene dine på TV-en. lydsystem — ingen fjernkontroll nødvendig. Det kan være en forretningsreisendes beste venn å få hotellrommet og teknologien deres til å føles mer hjemmekoselig under de lange oppholdene i utenlandske byer. 

Også: De beste TV-ene å kjøpe: Eksperttestet

Det er enkelt å strømme programmer eller musikk, men en app som fungerer spesielt godt med AirPlay, er Apple Health-appen. Hvis du ønsker å trene på hotellrommet ditt, kan du gå til Health-appens Fitness+-fane for å følge guidede treningsøkter eller meditasjonsøkter på hotellets TV. Og Apple Watchs helsedataringer kan også projiseres på hjørnet av TV-en, sammen med telefonen. Andre apper, som Keynote for å øve på presentasjoner og Bilder for gjennomgang av bildene du tok den dagen, fungerer utmerket på TV-en. 

AirPlay er tilgjengelig på utvalgte hoteller – inkludert noen Holiday Inn, Avid , Candlewood, Crowne Plaza og InterContinental lokasjoner – fra og med torsdag, og flere blir lagt til i løpet av de kommende månedene.