Slack AI er nå tilgjengelig for alle betalte kunder. Her er hva disse funksjonene kan gjøre for teamet ditt

0
11
slack-ai-recap-large Slack

Ettersom kommunikasjon fortsatt er nøkkelen til ethvert teams suksess, har kommunikasjonsplattformer på tvers av organisasjoner som Slack blitt sentrale komponenter i mange teaminteraksjoner. For ytterligere å optimalisere slikt teamarbeid, legger Slack til en rekke AI-oppdateringer. 

På torsdag laget Salesforce, Slacks morselskap, sitt Slack AI-betalte tillegg — med utvidet språk støtte — tilgjengelig for alle betalte Slack-kunder, noe som gir dem tilgang til generative AI-funksjoner som er naturlig infundert over hele plattformen. 

Tidligere var Slack AI kun tilgjengelig for Enterprise-planer.

< p>Også: Logitech-brukere av mus og tastatur får en gratis AI-oppgradering

Slack AI-funksjonene adresserer smertepunkter brukere vanligvis opplever på plattformen, som å bli bombardert med meldinger, ha problemer med å finne viktig materiale og holde styr på forskjellige kanaler.

For eksempel gir oppsummeringsfunksjonen brukere muligheten til å motta daglige morgensammendrag med sammendrag av kanaler de ønsker å følge, men ikke kan forplikte seg til på grunn av båndbreddebegrensninger. Slack AI kan til og med hjelpe brukere med å finne ut hvilke kanaler de skal legge til i oppsummeringen deres basert på Slack-aktivitet. 

Med Slack AI kan brukere få tilgang til et AI-drevet søk som svarer på innholdsrelaterte samtalespørsmål og siterer relevante Slack-meldinger, slik at brukere kan fortsette å grave litt selv. 

Til slutt lar funksjonen for samtalesammendrag brukere bli oppdatert på meldingstråder og kanaler med et enkelt klikk , og gir dem detaljerte sammendrag som inkluderer viktige detaljer som handlingselementer, høydepunkter og mer. 

For å løse sikkerhetsproblemer som kan oppstå ved å la en chatbot få tilgang til alle arbeidssamtalene dine og deres data, forsikrer Slack brukerne om at den ikke bruker kundedata til å trene store språkmodeller (LLM) eller betjene andre kunder. 

Også: How Humane can fix the AI ​​Pin (før det er for sent)

I tillegg deler selskapet at Slacks LLM-er er vert i Slacks egen virtuelle private sky, og “sikrer at kundedata forblir internt og eksklusivt for den organisasjonens bruk.”

Slack AI-tillegget er tilgjengelig for alle betalte Slack-planer, og er priset til $10 per bruker per måned for Slack Pro- og Business+-planer. For øyeblikket støtter Slack AI engelsk, spansk og japansk, med flere språk som kommer snart, ifølge utgivelsen. 

Selskapet sa at Slack AI vil fortsette å bli smartere, med søk og oppsummering muligheter for flere datakilder som filer og klipp — og til og med huddles — under utvikling.