Den mest holdbare kraftbanken jeg har testet har også livreddende funksjoner

0
18
Anker batteripakke. Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNET's viktige takeaways

Anker 548 powerbank er tilgjengelig på Amazon for $110 med $40 rabattkupongen. Denne powerbanken har mye strøm, kan lade bærbare datamaskiner og smarttelefoner, har et LED-lys som kan vare i nesten to dager, og kan beholde 85 % av lade opp etter et år uten opplading.
Det er stort og tungt, som forventet fra en kraftbank med denne kapasiteten.

Når de blir større, begynner kraftbankene å viske ut grensen mellom mye større kraftstasjoner. Er det en stor kraftbank eller en liten kraftstasjon? Spiller det noen rolle?

Også: De beste bærbare kraftstasjonene du kan kjøpe

Jeg har en forkjærlighet for kraftbanker, spesielt de store som kan tjene som reservekraft i nødstilfeller. Med en massiv batterikapasitet på 60 000 mAh er Anker 548 den største jeg noen gang har testet.

Se på Amazon

Anker 548 tekniske spesifikasjoner

Kapasitet: 60 000 mAh/192WhBatteri: 15 x 4000 mAh LiFePO4 (litiumjernfosfat) cellerUtgangsporter: 2 x USB-C, 2 x USB-AUSB-C Power Output : 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓1,5A/15V⎓3A/20V⎓3AUSB-C strøminngang: 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓1.5A/15V⎓3A/20V⎓3AUSB-C Power Output: 5V⎓3A 9V⎓3A/12V⎓1,5AMax Output: 87WXT60 Solar Input: 10 – 24V⎓3ALadetid: Omtrent 4 timer (ved 60W)Innebygd belysning: To nivåer av lysstyrke og SOS-modusDimensjoner: 4,59 x 4,59 x 8,17 tommerVekt: 5,1 pundBatteritid: Beholder 85 % av ladningen etter 1 år 

For det første er Anker 548 virkelig en betydelig kraftbank. Med en vekt på over fem pund og utstyrt med et mykt nylonbåndhåndtak på toppen, er det ikke noe du lett kan ha med deg i lommen eller vesken. Størrelsen, og igjen batterikapasiteten, har imidlertid betydelige fordeler – den kan lade en iPhone 15 mer enn 10 ganger og en MacBook Air nesten tre ganger.

På toppen av powerbanken er det et pop-out LED-lys med tre innstillinger – høy, lav og SOS-modus. Dette lyset gir en myk, bred glød, perfekt for å lyse opp et rom eller campingplass, og kan vare i nesten to dager på en enkelt lading.

Pop-up-lys dukket opp!

Pop-up-lys dukket opp!

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

Fargen og stilen er veldig retro, og ser mer ut som et gammelt militærsett enn en moderne teknologisk dings.

Hvis du synes denne kraftbanken er ideell for bruk som nødstrømforsyning har du rett. I tillegg bruker den LiFePO4-batterier kombinert med svært effektive standby-kretser, slik at Anker 548 kan beholde 85 % av ladningen selv etter et år uten å bli ladet opp.

Også: Min favoritt powerbank for reiser er vanntett og overraskende lett

Når det gjelder opplading, kan enheten lades via USB-C eller en XT60 solar port (du trenger et separat solcellepanel for å gjøre dette). På fronten, sammen med knapper for å aktivere LED-lyset og SOS-funksjonen, er det en smart LCD-skjerm som viser viktig informasjon som batterinivå, inngangs- og utgangseffekt, gjenværende ladetid, lademoduser og mer.

Anker 548 "smartskjerm"

Anker 548 "smartskjerm"

Anker< /figur>

Jeg har grundig testet denne kraftbanken, sjekket batterikapasiteten, lade- og utladingstidene og strømutgangene til portene. Powerbanken besto alle disse testene med glans, og oppfyller de høye forventningene jeg forventer av ethvert Anker-produkt. 

Også: De 5 teknologiske dingsene jeg aldri går utenom

En kul nødfunksjon til Anker 548 er at du kan la den være koblet til en USB-C-port og få lyset på automatisk i tilfelle strømbrudd om kvelden eller natten. Dette er perfekt for bruk som nødnattlys.

For å gjøre det enda mer nyttig om natten, er det striper som lyser i mørket langs hver side av enheten. En liten, men fin detalj!

Glød-i-mørke-strimler langs hver side av enhet gjør det lettere å finne om natten!

Glødende-i-mørke-strimler langs hver side av enhet gjør den lettere å finne om natten!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs kjøpsråd

Anker 548 er en interessant enhet som går på grensen mellom kraftbank og kraftstasjon. Den har ikke AC-utgang som de fleste kraftstasjoner, men den kan lades opp med solenergi. Den har også et anstendig innebygd lys, og kan holde på en anstendig mengde ladning i over ett år, noe som betyr at det er den typen ting som ikke trenger mye vedlikehold. 

Den er også tilgjengelig til en god pris – for øyeblikket til $110 med Ankers klippekupong – noe som gjør den perfekt for noen som vil like en kraftstasjon, men som ikke vil slippe de flere hundre dollarene for å komme opp på den stigen.

Det er også en stor "lading og glem" nødenhet som du kan vende deg til for å holde bærbare datamaskiner og smarttelefoner i gang i tilfelle en nødsituasjon som tar ned strømnettet.