Min favoritt USB-C-kabel er utrolig fleksibel og leverer 240W strøm

0
13
HyperJuice 240CW-silikon USB-USB -USB-C-kabel (3ft/1m)

HyperJuice 240W Silikon USB-C -til-USB-C-kabel (3 fot/1m)

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

HyperJuice 240W silikon USB-C-til-USB-C-kabel, tilgjengelig fra Amazon for $20. Det er en superfleksibel, flokefri kabel som kan håndtere 240W strømoverføring, flott for omtrent alle telefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner.< br>Jeg sliter med å finne noen feil med den.

Jeg befinner meg hele tiden omgitt av en mengde kabler. Alt for mange, faktisk. De ser alltid ut til å veve seg inn i et intrikat fuglerede av knuter, som det tar en evighet å løse opp. Jeg har kastet bort utallige timer på å løse dette kaotiske rotet.

Også: De beste kraftbankene du kan kjøpe: Eksperttestet

The HyperJuice 240W silikon USB-C-til-USB-C-kabel er ikke bare designet for å håndtere selv de mest krevende strømkravene med letthet, men den supermyke silikonkonstruksjonen sikrer at den forblir flokefri, uansett hvor uforsiktig den er stappet inn i en veske, lomme eller pakket rundt en lader. 

Se på Amazon

HyperJuice 240W silikon USB-C-til-USB-C-kabelfunksjoner

240W PD 3.1 Extended Power Range (EPR)Premium slitesterk, flokefri silikonjakkeOver-Temperature Protection (OTP) Innebygd E- Mark chip Testet for å tåle over 25 000 bends3ft/1m eller 6ft/2m lengder

Alt med denne kabelen utstråler kvalitet, fra premium USB-C-kontaktene forsterket med metall til den myke, glatte, flokefrie silikonjakken. Du kan ikke floke denne kabelen selv om du prøvde – og tro meg, jeg har prøvd! Denne kabelen lover ikke bare holdbarhet, men leverer også uovertruffen kvalitet og ytelse.

Også: Hva er Thunderbolt, og hvordan er det forskjellig fra USB-C?

Men den er også så myk at du kan knytte den til knuter, og deretter enkelt løse opp knutene uten skade på kabelen.

En bolleknute knyttet til kabelen

En bowline-knute knyttet til kabelen

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

< p>Kablen har også en E-Mark-brikke. "E-Mark," forkortelse for Electronically Marked, refererer til en protokollkontroller som gjør at USB-C-kabler kan merkes elektronisk med deres spesifikke effektklassifiseringer og dataoverføringsmuligheter.

Leser E-Mark chip data.

Leser E-Mark-brikkedataene.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Kabelen har også innebygd Over-Temperature Protection (OTP) som starter ved 90ºC/194ºF, en funksjon designet for å beskytte mot overoppheting og brann. Det er alltid en god ting å ha.

ZDNETs kjøpsråd

I årenes løp har jeg testet mange kabler og brukt ganske mange regelmessig, og kjempet konstant med floker . Det er virkelig forfriskende å endelig ha en kabel som motstår å bli et fuglerede av et rot og pålitelig håndterer hele 240W kraftoverføring trygt. Denne kabelen skiller seg ut som en endring i både funksjonalitet og bekvemmelighet, og du kan satse på at jeg pakker den med meg på reise.