Denne håndholdte kraftbanken er kraftig nok til å sette i gang bilen din

0
14
Topdon Batteri

Topdon JS1500 Car Battery Jump Starter 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Den bærbare hoppstarteren Topdon JS1500 er tilgjengelig på Amazon for $70. Den er kompakt, relativt lett, og kan også fungere som en kraft. bank og lommelykt.
LED-indikatorlysene er litt små og vanskelige å lese i sterkt sollys.

Nøddingser er mer sannsynlig å bli husket i tilfelle en faktisk nødsituasjon hvis de er nyttige resten av tiden. Altfor ofte har jeg sett folk glemme at de eide et nyttig verktøy rett og slett fordi det var ute av syne og ute av sinnet. Og det er ikke noe bedre tomrom for tapte og glemte enheter enn bilens hanskerom.

Også: Min favoritt powerbank for reiser er vanntett og overraskende lett

Dette er grunnen til at jeg elsker Topdon JS1500 bilbatteristarter. Ikke bare er den veldig dyktig når det gjelder å starte kjøretøy med tomt batteri, men den fungerer også som en 10 000 mAh strømbank og en lommelykt, alt mens den passer inn i bagasjerommet eller hanskerommet. 

Se på Amazon

Topdon JS1500 Car Battery Jump Starter tekniske spesifikasjoner

Toppstrøm: ‎1500 AmpsKjøretøystøtte: 12V batterier på for bensinmotorer opp til 6,5L, og dieselmotorer opptil 4L Batterikapasitet: 10 000 mAh (37Wh)USB-porter: QC 18W USB-A-port, 5V/2,4A USB-A-port og 5V/3A USB-Cinnebygde beskyttelser: Omvendt polaritet, omvendt lading, kortslutning, overstrøm, overtemperatur og overutladningLommelykt: Ja, 300 lumen LEDVekt: 2,09 lbs 

Hele settet kommer i en praktisk nylonpose, som inkluderer startstarter, batterikabler, enhetens ladekabel og instruksjoner. Jeg anbefaler absolutt å gjøre deg kjent med disse før du prøver å starte kjøretøyet ditt i mørket under et regnvær, forresten.

Praktisk bæreveske holder alt sammen

Den praktiske bærevesken holder alt sammen.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

JS1500 har en hendig LED-lommelykt – nyttig siden, som jeg har nevnt, er det sannsynlig at du starter bilen om natten og muligens i regnet. Den inkluderer også to USB-A-porter og én USB-C-port, som fungerer både som inngang og utgang.

Topdon JS1500 startmotor kan levere 1500 toppforsterkere for å starte blybatterier på nytt på 3 sekunder, og den støtter alle 12V-batterier for bensinmotorer opp til 6,5L, og dieselmotorer opptil 4L. Alt i alt er enheten egnet for biler, lastebiler, motorsykler, båter, yachter, gressklippere, ATV-er og mer.

USB-porter og LED-lommelykt < p>USB-porter og super hendig LED-lommelykt.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Batteriledningene som følger med settet er silikonledninger av god kvalitet med anstendige krokodilleklemmer.

Batteriledninger av god kvalitet

Batteriledningene er av høy kvalitet.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det er enkelt å bruke dette settet. Bare fest batteriledningene til startpakken, og koble deretter krokodilleklemmene til batteriet — rød til plusspolen (+) og svart til minuspolen (-).

Også : De beste bærbare kraftstasjonene du kan kjøpe

Batteriledninger festes her til hopppakken

Batteriledninger festes her til hopppakken.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Deretter trykker du på boost-knappen. Hvis du ser grønt lys, er du klar og kan prøve å starte kjøretøyet. Hvis du ser et rødt lys, kontroller at ledningene er riktig tilkoblet og prøv igjen. Disse lysene er litt små og svake, så du må kanskje se nøye etter hvis du bruker enheten i sterkt sollys.

Grønt betyr godt å gå!

Grønt betyr godt å gå!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

figur>

ZDNETs kjøpsråd

Topdon JS1500 er et godt sett. I motsetning til noen andre hoppstartere jeg har sett på, er ikke denne for stor eller tung, og godt egnet til å holde på hånden i den uunngåelige situasjonen der du trenger å starte et kjøretøy. Topdon JS1500 er en mindre startmotor, ettersom de større er bedre egnet for bergingsbiler, mekanikere og hobbyfolk med en reell interesse for bilreparasjoner. 

Det er en hendig enhet du ;vil være takknemlig for når du faktisk trenger det, og å komme inn for godt under $100, representerer god verdi for prisen.