Roborock S8 MaxV Ultra anmeldelse: Den kraftigste robotstøvsugeren jeg har testet

0
23
9.jpg

Roborock S8 MaxV Ultra< /h2> 4/5 Veldig bra

fordeler og ulemper

Pros Høy sugekraft for effektiv rengjøring Sidearmsmoppe for å rengjøre kanter og sprekker Veldig bruker- vennlig app med mange tilpasninger Innebygd stemmeassistent Imper Tar opp store gjenstander som setter seg fast i børsten rulle Større enn konkurrentene Etterlater striper ved mopping Se nå på Us.roborock

ZDNETs kjøpsråd

Roborock er å robotstøvsugere det Samsung er for smarttelefoner; den har en modell for ethvert budsjett og ethvert behov. Mellom min første Roborock for over fem år siden og nå, har mine rengjøringsbehov og -standarder endret seg kraftig, det samme har robotstøvsuger og moppkombinasjoner.

Roborock S8 MaxV Ultra er langt på vei selskapets den beste robotstøvsuger- og moppkombinasjonen til nå, med avanserte rengjøringsfunksjoner pakket inn som gjør prisen på 1800 USD mer forsvarlig. 

Mens støvsugeren renser dypt og det er en rekke funksjoner du kan lære deg å bruke, har den ene store advarselen jeg fant under testing å gjøre med moppingopplevelsen. Spesielt sett etterlater robotens børste striper. De fleste burde imidlertid forstå at disse robotstøvsuger- og moppkombinasjonene er mer for vedlikehold mellom dyprens og ikke er ment å utføre en grundig skrubbing på egen hånd. 

Roborock S8 MaxV Ultra-spesifikasjoner< /h2>

Maksimalt sug 10 000 Pa Kjøretid 180 minutter Støy 67 dB (i balansert modus) Søppelkasse kapasitet 270 ml Vanntankkapasitet 100 ml Finish Svart-hvitt

Hvordan jeg testet Roborock S8 MaxV Ultra

Jeg har testet Roborock S8 MaxV Ultra i et par uker med nesten daglig bruk. Riktignok kjørte jeg den manuelt i en god uke mens jeg ventet på å få tilgang til hvitelisten for å teste appfunksjonene, men kartet den opprettet og fulgte da den ble koblet til Wi-Fi, stemte med plantegningen min. 

Bortsett fra hverdagslige tilfeller av støv, rusk og kjæledyrhår, innebar testprosessen min også at jeg bevisst kjørte den over forskjellige rusk og stoffer for å se hvordan den støvsuget og tørket dem opp. Disse inkluderte kaffegrut, kjeks, små biter av mulch og papirbiter. Mopping inkluderte tørrjuice, brus og vannflekker for å se hvilke som ble feid opp mer effektivt, gjørmete fotavtrykk og poteavtrykk, og andre robotstøvsuger- og moppedekkspor. 

Hva er Roborock S8 MaxV Ultras beste funksjoner?

Roborock S8 MaxV Ultra robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Handfri-dokken:& #xA0;Roborock S8 MaxV Ultra er den ultimate Roborock-enheten, med alle klokkene og fløytene du vil ha i et to-i-ett-vakuum. Som sådan må den håndfrie ladestasjonen levere på disse standardene – og det gjør den. Du kan forvente en nesten helt håndfri rengjøringsopplevelse med S8 MaxV Ultra, ettersom roboten går tilbake til kaien for å tømme søppelbøtten og vaske og tørke moppputene. 

Også: De beste Roborock-støvsugere i 2024: Eksperttestet og gjennomgått

Du kan gå noen dager uten å fylle på rentvannstanken og tømme det skitne vannet, og opp til syv uker uten å bytte ut støvposen. Den har også en avtakbar vaskemiddelbeholder som du kan fylle med gulvrens for å få den automatisk ut i moppen. 

Enestående støvsuging: Og jeg mener enestående. S8 MaxV Ultra-robotstøvsugeren og -moppen blåste konkurrerende enheter i husstanden min opp av vannet når det kom til støvsuging. Den plukket opp kjæledyrhår fra teppene mine som vanligvis ville kreve at min kablede oppreiste Bissell ryddet opp. I testene mine etterlot ikke Roborock S8 MaxV Ultra en eneste kjeks eller kaffekvern, noe som gjorde meg og gulvene mine veldig glade.

Roborock S8 MaxV Ultra robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Roborock sier at S8 MaxV Ultra har 10 000 Pa sug, som er det meste fra noen annen robotstøvsuger og mopp som er tilgjengelig på markedet. Den har også et dobbel gummibørstesystem for dypsuging, men den har også innebygd saks for å kutte håret av rullen i robotstøvsugeren for å unngå hårfloker.

Dypere rengjøring enn mest: I tillegg til å vite at de har den kraftigste støvsugeren på markedet, kan Roborock S8 MaxV Ultra-brukere også lene seg tilbake og slappe av i visshet om at moppen deres kan nå steder andre ikke kan. Med en "FlexiArm" sidebørste, strekker roboten ut en liten mopppute på høyre side som kan rotere opptil 185 rpm. Denne lille moppen når ikke bare kantene på gulvene dine, men like under apparater som er nær gulvet ved hjelp av kunstig intelligens. 

Også: Roborock avduker sin nyeste flåte av robotstøvsugere kl. CES

Roboten kan også oppdage rusk med sensorer og et innebygd kamera for å øke suget når det går over smuler eller skitt, noe som fungerer på samme måte som det øker suget når det går over tepper. Det er også et innebygd påfyllingslys som Roborock automatisk slår på i svake omgivelser for å se rusk. Med så sterk sugekraft kan S8 MaxV Ultra også dokke seg selv for å tømme søppeldunken under rengjøring, slik at den aldri er for full til at rullebørstene kan sette seg fast, noe som sikrer at suget forblir konstant. 

< figure class="c-shortcodeImage u-clearfix c-shortcodeImage-large">Roborock S8 MaxV Ultra robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Ikke overse appfunksjonene : Jeg anser Roborock for å ha en av de beste robotstøvsugerappene, om ikke den beste. Som en som har testet for mange robotstøvsugerapper, var jeg glad for å se alternativer for å tilpasse og finjustere nesten alle funksjonene til Roborock S8 MaxV Ultra.

Også: Min favoritt nye smarthustilbehør er uventet og fullt av nyttige funksjoner

Med appen kan brukere be S8 MaxV Ultra ta bilder av kjæledyrene deres mens den rengjør gulvene, se bilder av hindringene som er unngått i veien, velge forhåndsinnstilte rutiner (som rengjøring av kjøkkenet og spisestuen etter måltider), redigere gulvet planer og gulvtyper, sett opp AI-innstillinger, juster FlexiArm-innstillingene, angi punktrengjøring, lag tidsplaner, juster dokkeinnstillinger og mye mer. 

Roborock S8 MaxV Ultra robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Og nå som Matter er tilgjengelig på robotstøvsugere og andre smarte husholdningsapparater, S8 MaxV Ultra er den første S-serien Roborock som støtter den nye tilkoblingsstandarden. 

Er Roborock S8 bedre enn S7?

Roborock S8 MaxV Ultra er kraftigere enn S7-serien med roboter, inkludert den nå utsolgte S7 MaxV Ultra. Når du vurderer sugekraft alene, dobler den nyeste S8 MaxV Ultra nesten pascaltallet i forgjengeren, men du må være forberedt på å betale prisen. 

Til $1 799 er S8 MaxV Ultra den dyreste Roborock-robotstøvsuger og -mopp. Hvis du leter etter en Roborock med lignende funksjoner, men rimeligere, bør du vurdere S7 Max Ultra for $950 som fortsatt er tilgjengelig i skrivende stund.

Hva jeg ønsker å se i neste modell 

Roborock S8 MaxV Ultra robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Forbedret unngåelse av hindringer: Selv om Roborock S8 MaxV Ultra har nyttige AI-funksjoner, må funksjonen for å unngå hindringer forbedres. Min S8 MaxV Ultra spiser konstant ting den ikke burde, etter å ha fått rullebørsten sin fast på blyanter, pinner, store mulchbiter og proteinbaromslag. Mens de tre barna mine utfordrer S8 MaxV Ultras hindringer på daglig basis med tilfeldige gjenstander strødd rundt, er de store nok til at roboten automatisk bør unngå dem. Kanskje en programvareoppdatering kan reparere dette aspektet.

Også: De beste robotstøvsugertilbudene akkurat nå: iRobot, Roborock og mer

En selvvaskende mopprulle: Det er to store nye funksjoner som snart vil bli mer populære blant robotstøvsugere og mopper: en selvvaskende mopprulle og en dokkingstasjon som kobles til ditt hjemmerør. Roborock har en alternativ rørleggerdokkingstasjon for S8 MaxV Ultra som kobles til eksisterende rørleggerarbeid for rent og avløpsvann tilgjengelig for kjøp, men den har ikke endret moppen til en rull ennå. 

Roborock S8 MaxV Ultra robotstøvsuger og mopp

Roborock S8 MaxV Ultra-moppen etterlater noen ganger noen tørre flekker som kan føre til striper.

Maria Diaz/ZDNET

Jeg er klar til å gjøre unna mikrofiberputen til en robotmopp. Min favoritt robotstøvsuger og mopp er også den som mopper best av alle de jeg har testet, og den har en mopprulle som hele tiden vaskes mens den snurrer i roboten, noe som sikrer at den kun mopper med rent vann og holder det skitne vannet skilles. Jeg ville ikke tørket hele underetasjen med en enkelt mikrofiberpute, så hvorfor skulle jeg ønske at roboten min skulle gjøre det?

Anmeldelse: Dreame X30 Ultra: ZDNETs nye toppvalg for beste 2 -i-1 robotstøvsuger

Dokkknapper: Knapper i ladedokken er en undervurdert funksjon. Jeg skulle ønske S8 MaxV Ultra hadde målsøkings-, start- og selvtømmeknapper på dokken. Dette vil gjøre det lettere å ringe den hjem fra kaien eller få den til å tømme søppeldunken etter en rask rengjøring uten å trekke ut telefonen. 

Siste tanke  

Når det er sagt, har Roborock S8 MaxV Ultra en innebygd stemmeassistent som kan utføre de fleste oppgavene du ønsker ved ganske enkelt å si “Hei, Rocky.” Du må være i nærheten når du spør, og det føles aldri normalt å rope på roboten mens den nynner og hveser gjennom gulvene dine, men funksjonen fungerer bra og er spesielt nyttig når du ikke har telefonen. og Roborock-appen hendig.

Alternativer å vurdere 

Se på Best BuySe på AmazonView på Us.roborock