Nomad droppet nettopp et glødende iPhone-deksel, og jeg er her for det

0
16
Glow Sport-dekselet for iPhone og Glow 2.0 Apple Watch-bånd fra Nomad. Max Buondonno/ZDNET

I fjor ga Nomad ut et av de dristigste tilbehørene til Apple Watch vi noen gang har sett: et sportsband som lyser i mørket. Det var et helt annet utseende enn det du får fra konvensjonelle Apple Watch-remmer, og på grunn av det ble Nomad utsolgt kort tid etter at bandet ble solgt.

Også: Min favoritt Apple Watch Ultra-tilbehør er tilbake på lager, og det er ikke laget av Apple

I dag slipper selskapet et lignende produkt, men denne gangen er det for din iPhone. Ja folkens, Nomad har annonsert et nytt Sport-deksel for iPhone 15 Pro og 15 Pro Max med en glød-i-mørke-finish på baksiden. Og i tilfelle du lurte, er det i aller høyeste grad et begrenset opplag.

The Glow Sport Case for iPhone 15 Pro fra Nomad. Max Buondonno/ZDNET

Glow Sport-dekselet til iPhone er akkurat som alle andre Sport-deksler i Nomads utvalg. Den kommer med en gummiert ramme for å beskytte iPhone-en din, 8-fots fallbeskyttelse, et mikrofiberfôr på innsiden og en blank finish på utsiden som fortsatt gir godt grep. Forskjellen? Denne lyser i mørket, og ganske sterkt også. Jeg holdt telefonen med forsiden ned på skrivebordet for å la solen skinne på den hele dagen mens jeg jobbet, og den lyste definitivt opp soverommet mitt når jeg la meg.

Om dagen har etuiet en lett, nesten sjøskumgrønn fargetone som jeg virkelig digger. Denne nyansen av grønn er en av mine favoritter, og jeg har tryglet Nomads PR-team om å lage et telefondeksel eller Apple Watch-bånd med dekselet i over et år. Jeg kan selvsagt ikke ta noen æren for denne glødende saken, men jeg følte meg tilbøyelig til å avsløre dette i tilfelle det er en provisjon for min opprinnelige pitch i fremtiden. (Tuller, åpenbart.)

Jeg har brukt denne saken i nesten en uke, og den er uten tvil en av mine favoritter som Nomad har gitt ut. Den er helt unik og forskjellig fra andre deksler på markedet, men den føles fortsatt ganske vanlig gitt at den følger samme design som resten av deres sportsvesker. Jeg planlegger definitivt å bruke den på lang sikt.

Nomad har priset saken til $50, og hvis du vil hente en, anbefaler jeg at du legger inn en bestilling ASAP. Disse kommer ikke til å eksistere for alltid, og Nomad lover aldri å bringe den tilbake hvis den går tom for lager.

The Glow 2.0 Apple Watch-bånd fra Nomad. Max Buondonno/ZDNET

I tillegg til saken har Nomad også annonsert en andre generasjon av sitt Glow Sport-band for Apple Watch. Det er også et begrenset opplag, og det er en enorm forbedring i forhold til fjoråret.

Hva mener jeg med det? Ifølge Nomad kan den lyse tre ganger så sterkt som den forrige versjonen. Da jeg fikk det originale Glow-båndet til å teste, syntes jeg det allerede var ganske lyst, spesielt hvis du tilbrakte dagen på stranden i den varme solen. Men denne nye… herregud, er det lyst.

Det nye Glow 2.0 Apple Watch-båndet fra Nomad versus originalen. Max Buondonno/ZDNET

Her er en sammenligning mellom det gamle bandet (nederst) og det nye bandet (øverst). Som du ser er den nye utgaven langt lysere om natten, noe som er utrolig kult uansett hvordan du ser på det. Sidenotat: det plaget meg aldri mens jeg sov, selv om jeg kunne se noen lettere sovende der ute.

På grunn av hvor mye lysere det er, har det nye Glow-båndet en mye grønnere fargetone i løpet av dagen, mens den originale modellen var en off-white farge. Jeg skal innrømme at den off-white fargen definitivt passer til flere antrekk og anledninger, men jeg graver den livlige og unike til den grønne nyansen også.

The Glow 2.0 Apple Klokkebånd og Glow Sport-deksel til iPhone fra Nomad.

Ta bilder av glødende objekter i banen -black dark er utfordrende, for å si det mildt.

Max Buondonno/ZDNET

Hvis du vil kjøpe en, vil Glow 2.0-båndet koste deg $60. Den er tilgjengelig for både 49mm/45mm Apple Watches så vel som de mindre 41mm/40mm klokkene. I likhet med iPhone-dekselet, vil du snart kjøpe et – sjansen er stor for at den ikke vil vare lenge.