Google Meet lar deg nå overføre mellom Android, iOS og nettet 'uten å legge på'

0
14
Google Meet Switch Here Feature Google

Hvis du noen gang har startet en samtale på en mobilenhet og ønsket å fortsette på datamaskinen når du kommer hjem, kjenner du den møysommelige prosessen med å hoppe fra den ene til den andre. Google håper å løse dette med en oppdatering av Google Meet-videokonferanseverktøyet.

Fra og med denne uken kan Google Meet-brukere starte en samtale på én enhet og fortsette på en annen enhet "uten å legge på og bli med på nytt." Google ser for deg et scenario der du startet en samtale på smarttelefonen eller nettbrettet og ønsket å bytte til datamaskinen. I så fall trenger du bare å velge “Bytt her” knappen for å gå til datamaskinen. Funksjonen er også tilgjengelig i motsatt retning: hvis du vil flytte fra datamaskinen til mobilenheten.

Også: Google Meet debuterer 'On-the-Go' modus for å gjøre mobilmøter litt enklere

Så enkel funksjonen enn høres ut, er den avgjort viktig for brukere som ofte er i videosamtaler med kolleger. Før oppdateringen må Google Meet-brukere avslutte en samtale på én enhet og deretter koble til samtalen på en annen enhet. Med denne oppdateringen skal prosessen være sømløs og unngå muligheten for å gå glipp av kritiske samtaledetaljer.

Flyttingen hjelper også Google med å fange opp Zoom, som allerede tilbyr muligheten til å bytte mellom enheter under et møte. Som med funksjonen til Google Meet, kan brukere ganske enkelt trykke på Bytt-knappen inne i Zoom for sømløst å flytte mellom enheter.

I en veiledning om hvordan du bytter fra en enhet til en annen, sier Google at som standard, tilkoblingen til møtet avsluttes når du bytter til en ny enhet. Hvis du vil være tilkoblet begge enhetene samtidig, i stedet for å velge "Bytt her" du kan trykke "Andre alternativer for å bli med" og velg "Bli med her også." I dette scenariet forblir du koblet til samtalen på begge enhetene.

Google Meets nye funksjon rulles nå ut til Google Meet-brukere som bruker videokonferansetjenesten i Googles produktivitetsplattform for bedrifter Arbeidsområde. Google sa at selskaper i deres hurtigutgivelsesprogram vil begynne å se funksjonen i løpet av de neste par ukene. Andre Workspace-kunder får funksjonen 9. mai.