Klar til å implementere AI på jobben? Google har et nytt kurs for det

0
14
407 Getty Images/Surasak Suwanmake

Generativ kunstig intelligens (AI) kan påvirke de fleste menneskers arbeidsflyter positivt, uavhengig av bransje. Til tross for at mange generative AI-verktøy er lett tilgjengelige, vet de fleste ikke hvordan de skal bruke dem i arbeidet sitt. Det er der Googles nye AI-kurs kan hjelpe. 

På fredag ​​lanserte Google sitt nye AI Essentials-kurs, som lærer arbeidende fagfolk hvordan de implementerer generativ AI i deres daglige dag for å øke produktiviteten. 

Dessuten: Google lanserer to nye gratis ressurser for å hjelpe deg med å optimalisere AI-forespørslene dine

Kurset tar mindre enn ti timer å fullføre og inkluderer videoer, lesninger og øvelser. Når brukere har fullført kurset, får de et sertifikat fra Google som kan deles med arbeidsgivere, nettverk, sosiale plattformer og mer. 

Hele kurset er tilgjengelig på Coursera for $49. Hvis du er nølende med å bruke pengene, planlegger ZDNET å ta kurset i løpet av den kommende uken og vil snart dele vår vurdering av effektiviteten.  

Google sa at de også vil gjøre kurset tilgjengelig gjennom ideelle organisasjoner, skoler og selskaper. Miami Dade College tilbyr for eksempel kurset til alle sine AI-studenter, og Google og CitiGroup vil tilby kurset til sine ansatte for å hjelpe dem med å oppgradere dem i AI. 

Hvis du er en lærer som er interessert i å lære mer om hvordan du kan implementere AI i arbeidsflyten din, lanserte Google nylig et gratis Generative AI Educators-kurs i samarbeid med MIT. Kurset er ment å hjelpe lærere å lære hvordan de bruker generativ AI for å spare tid, forbedre leksjonene og mer. 

Også: 7 grunner til at jeg bruker Copilot i stedet for ChatGPT

I tillegg til å lansere det nye kurset, annonserte Google også et $75 millioner AI Opportunity Fund beregnet på å hjelpe amerikanere å lære viktige AI-ferdigheter gjennom tilskudd gitt til arbeidsstyrkeutvikling og utdanningsorganisasjoner. Disse organisasjonene vil deretter tilby AI-opplæring til "landlige og undertjente samfunn, lærere og studenter, offentlig sektor, ideelle organisasjoner og små bedrifter uten kostnad," ifølge utgivelsen. 

AI-kunnskap er en kritisk del av vellykket distribusjon av AI-verktøy fordi det lar folk få mest mulig ut av teknologien. Kurs som disse hjelper ikke bare brukerne med å bli mer konkurransedyktige på arbeidsmarkedet, men hjelper dem også å lære hvordan de kan bruke AI andre steder i livet. 
Interessert i et gratis AI-kurs? Sjekk ut ZDNETs liste over beste gratis AI-kurs.