Få en BirdBike eBike på salg for $700

0
28
bikeprioritet=

Ikke gå glipp av denne avtalen for 70 % rabatt på en BirdBike eBike.

StackSocial

Bird scootere tok over gatene i storbyer rundt om i verden for noen år siden, og er fortsatt overalt. Nå kan du nyte den samme miljøvennlige kvaliteten i form av en e-sykkel, som er til salgs hos Stack Social akkurat nå. 

Under et tidsbegrenset prisfall, xA0;BirdBike eBike er til salgs for $700 (reg. $2,299) og sendes gratis. Bird er en slitesterk elektrisk sykkel som skiller seg ut med sin umiddelbare boost-teknologi, som kan hjelpe deg å sykle opp en bakke lettere, sykle raskere hjem og cruise rundt mer med et enkelt trykk på gasshåndtaket. 

BirdBike eBike

BirdBike eBike

$700 på StackSocial

Den elektriske boosten kommer fra et inkludert 36V/12,8Ah avtakbart batteri, som er designet for å fungere i mange år fremover og er kjent for å være på linje med de beste el-sykkelbatteriene på markedet. Sykkelen kommer med en nyttig LED-dash-skjerm for enkel visning av viktige beregninger som hastigheten du sykler med, avstanden du har tilbakelagt, batterinivået i tanken, og så videre. 

Få denne  BirdBike eBike til salgs for bare $700 (reg. $2 299) med gratis frakt.