Jeg testet en bærbar tåkemaskin, og den er mye morsommere (og nyttig!) enn jeg forventet

0
22
Lensgo Smoke B bærbar tåkemaskin Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkel takeaways

Lensgo Smoke B bærbar tåkemaskin er for øyeblikket $20 rabatt på Amazon, noe som bringer prisen ned til $148.Bærbar, enkel å bruke, pålitelig og genererer mye tåke.
Tåkevæsketank kan lekke i lagring.

Hva&apos ;er bedre enn en tåkemaskin? En bærbar tåkemaskin! Fotografer og videografer søker stadig etter måter å legge til drama til bildene sine, og tåke har vært en populær effekt siden de første dagene med fotografering og video.

Tradisjonelt var tåkemaskiner store, støyende og krevde vekselstrøm, noe som gjorde dem alt annet enn bærbare. Men de dagene er over. Nå kan du få en tåkemaskin som passer i hånden din og som kan generere enorme skyer med et knappetrykk.

De siste ukene har jeg lekt med — ahem, jeg mener testing — Lensgo Smoke B bærbar tåkemaskin, og jeg må si at den er utrolig morsom.

Se på Amazon

Nøkkelfunksjoner for Lensgo Smoke B bærbar tåkemaskin

Tankkapasitet< /strong>: 72 mlLadetid: Ca. 2 timerKjøretid: Ca. 18 minuttertåkegenerering: 20 kubikkmeter per minuttBatteri : Oppladbar, bruker USB-C 

Jeg vil gjerne si at det kreves noen ferdigheter eller finesser for å bruke en tåkemaskin, men egentlig er det ganske enkelt. Du trykker og holder inne knappen for å slå på enheten, trykker på knappen igjen for å begynne å generere tåke, og trykker en gang til for å stoppe.

Den produserer mye tåke på veldig kort tid. Da jeg først brukte den, fylte jeg rommet med tett tåke på bare noen få minutter. Det er ganske dvelende, så husk at det kan overraske, alarmere eller til og med opprøre noen mennesker.

Tørriseffekt

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Dette settet inneholder to dyser for ulike effekter. En tørriseffektdyse skaper tykke tåkeskyer, perfekt for å fylle glass og beholdere. En annen dyse er designet for å injisere røyk inn i skudd mer presist.

Presisjonsrøyk

Adrian Kingsley -Hughes/ZDNET

I tillegg kommer settet med en oppladbar diffusjonsvifte som festes til toppen av enheten, som brukes til å skape mer plumpe røykeffekter.

Dessuten: Denne håndholdte strømbanken er kraftig nok til å starte bilen din

Tåkemaskinen har et innebygd oppladbart batteri, og den lader med en USB-C-tilkobling, så det er ikke nødvendig å huske en proprietær kabel eller lader. Dette gjør det enklere å flytte rundt på enheten og bruke den på en håndholdt måte.

Denne enhetens håndholdte natur tillater en høy grad av fleksibilitet i hvordan den brukes

Denne enhetens håndholdte natur gir en høy grad av fleksibilitet i hvordan den brukes.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det er også en fjernkontroll for å slå tåkegenereringen av og på, noe som kan være nyttig for kreative typer som jobber på egenhånd og ikke har et par ekstra hender til å hjelpe dem med å betjene maskinen.

Fjernkontrollenhet

Fjernkontrollenhet

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Selv om jeg først og fremst har brukt den bærbare tåkemaskinen Smoke B for bilder og videoer, er den allsidig nok til å brukes på scenen eller teater. innstillinger, av DJ-er, eller til og med på fester eller bryllup.

Maskinens muligheter er ubegrensede, egentlig. Du kan generere tåke av varierende tykkelse, og det er ingenting som hindrer deg i å forbedre det med farget lys eller lasere. La fantasien løpe løpsk!

Dessuten: Den raskeste måten å overføre MacBook-dataene dine på er enklere enn du tror

Jeg anbefaler å kjøpe rikelig med ekstra tåkevæske, ettersom du vil gå gjennom det ganske raskt, etter min erfaring.

ZDNETs kjøpsråd

Jada, ikke alle trenger en tåkemaskin, men hvis du er en kreativ type, kan Lensgo Smoke B bærbar tåkemaskin være akkurat det du leter etter. Det er strategisk priset til $170 sammenlignet med andre tåkemaskiner av lignende kaliber, og settet inneholder stort sett alt du trenger. Jeg har brukt flere tanker med tåkevæske med maskinen min, og den har fungert feilfritt. Jeg er imponert over både byggekvaliteten og kvaliteten på alt tilbehøret.

En knapp gjør alt

Én knapp gjør alt

Adrian Kingsley-Hughes /ZDNET

Det er viktig å merke seg at enheten kan bli ganske varm under bruk, så forsiktighet er nødvendig. Den er definitivt ikke egnet for barn, og jeg anbefaler at du gjør deg kjent med den før du bruker den rundt andre.

Jeg har lagt merke til at enheten kan lekke litt tåkevæske selv når den oppbevares med stopperen påmontert. riktig. Oppbevaringsvesken anbefaler å holde den oppreist, og jeg anbefaler på det sterkeste å følge denne veiledningen for å forhindre lekkasjer.

Til tross for alt dette er Lensgo Smoke B den sikreste, mest praktiske og lettest å bruke tåkemaskinen jeg noen gang har prøvd. Designet med én knapp gjør den ideell for nybegynnere, mens variasjonen av dyser og tilbehør sammen med den store mengden tåke som denne maskinen kan generere, gjør den ideell for profesjonelle som leter etter bærbarhet.