Ny Pixel 8a-lekkasje antyder store oppgraderinger på nesten alle måter

0
20
Google Pixel 7a Kerry Wan/ZDNET

Hvis du vurderer en ny Pixel-telefon, bør du kanskje vente noen måneder. Google Pixel 8a er klar for utgivelse, eller i det minste en avsløring, på selskapets I/O 2024-konferanse i mai. Takket være en ny lekkasje kjenner vi telefonens sannsynlige spesifikasjoner, noe som kan gi deg en pause om den dyrere Pixel 8.

Lekkasjen kommer med tillatelse fra Android Authority, som siterte “en kilde på innsiden” Google."

Også: Google Pixel 7a-anmeldelse: Møt den nye beste Android-telefonen under $500

Først ut er skjermen, som ser ut til å ha en 120hz oppdateringsfrekvens og 1400 nits med HDR-lysstyrke. Det er et betydelig sprang over Pixel 7a, som er på 90hz og 1000 nits, og mer imponerende matcher Pixel 8. I det minste når det gjelder skjermen, er det et jevnt løp. Pixel 8a's skjermstørrelse vil også være den samme som Pixel 7a, på 6,1 tommer, som er litt mindre enn Pixel 8. Det er gode nyheter hvis du ikke er en fan av store telefoner.

I tillegg antyder spesifikasjonene at Googles Pixel 8a vil bli drevet av Tensor G3-brikken. Det er ikke nødvendigvis en overraskelse, men det bringer igjen enheten rett på linje med Pixel 8 og gir en stor oppgradering fra G2 som var i Pixel 7a. G3-brikken er også hjernen bak Pixel 8 Pros svært kjente AI-funksjoner, hvorav noen ble fjernet for basis-Pixel 8. Det er uklart om Pixel 8a vil ha enda færre AI-funksjoner sammenlignet med Pixel 8 , eller om de vil være på nivå.

Også: Ny Pixel 8a-lekkasje avslører Googles mest dramatiske (og inkonsekvente) designendring hittil

Og til slutt avslørte Android Authority at Pixel 8a sannsynligvis vil motta DisplayPort-utgangsstøtte, funksjonalitet som resten av Pixel 8-serien teknisk sett hadde ved lanseringen, men som ble stående ubrukt inntil en nylig betaversjon. Med denne funksjonen vil du være i stand til å koble til en ekstern skjerm ved hjelp av USB-C-porten, slik at telefonen din fungerer som en minidatamaskin.

Et område hvor Pixel 8a sannsynligvis ikke vil følge med med Pixel 8 er kameraet. Det ser ut til at Pixel 8a vil bære over de samme kameraene fra Pixel 7a – et 64 MP hovedkamera, et 13 MP ultrabredt kamera og et 13 MP selfie-kamera.

Lekkasjen inkluderte ikke en pris, men gitt disse spesifikasjonene kan det være vanskelig å velge Pixel 8 når Pixel 8a frigjøres. Pixel 7a var $499 ved lansering, og hvis 8a matcher den prisen, har vi en god deal på hånden.