Disse 3 Gemini-oppgraderingene vil hjelpe deg å få mer ut av AI-assistenten

0
11
miniprioritet Sabrina Ortiz/ZDNET

Siden Google endret sin Bard AI chatbot til Gemini tidligere denne år, har den posisjonert teknologien som en AI-assistent som er i stand til å gjøre mer enn hva en vanlig chatbot kan. Nå gjør Geminis siste oppdateringer det enklere for flere å oppleve fordelene med AI-assistenten. 

Også: ChatGPT vs. Microsoft Copilot vs. Gemini: Hvilken er den beste AI-chatboten?

Tirsdag avduket Google Gemini-oppdateringer som gjør mange av de mest populære funksjonene, inkludert mobilappen og utvidelsene, tilgjengelig for flere land, språk og til og med iPhone-brukere. 

1. Gemini kommer til iOS

Hvis du er en iOS-bruker, deler Google at du i løpet av de neste ukene vil ha muligheten til å få tilgang til Gemini fra Google-appen. Selv om integrasjonene i iOS ikke vil være like omfattende som de som er tilgjengelige via Android-appen, vil brukere kunne slå på Gemini fra Google-appen for å begynne å chatte, som vist på bildet nedenfor. 

Gemini på iOSGoogle

Når brukere går over til Gemini, kan de legge inn forespørsler som de vanligvis ville gjort, og be om hjelp til å skrive tekst, idédugnad og mer via tekst, bilder eller talemeldinger. 

2. Ny måte å få tilgang til Gemini i Chrome 

For å gjøre bruken av Gemini enda enklere i Chrome, introduserte Google en ny måte å få tilgang til den på. Nå er alt brukerne trenger å gjøre å skrive '@gemini' i Chrome-adresselinjen, etterfulgt av forespørselen de vil at Gemini skal hjelpe med. Deretter vil Chrome starte Gemini med forespørselen allerede skrevet inn og et svar tilgjengelig. 

3. Flere språk og land 

Gemini-appen er nå tilgjengelig i flere land og språk. Listen omfatter over 100 territorier og land, og du kan se hele listen her. I tillegg er utvidelsesfunksjonen, som lar Gemini bruke relevant informasjon fra Google-apper og -tjenester for å kompilere svaret, tilgjengelig på alle språk og land som for tiden støttes av Gemini.