DJI's Power 1000 er en av de mest unike batteristasjonene jeg har testet, og det er $300 i rabatt akkurat nå

0
12
DJI Power 13900

DJI Power 1000 kraftstasjon i aksjon.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

DJI Power 1000 kraftstasjon er tilgjengelig på Amazon for $699 med en rabattkupong på $300.  Det er en kraftig kraftstasjon av førsteklasses kvalitet som er bygget for å tilfredsstille behovene til profesjonelle dronepiloter.
Dessverre er det ikke noe oppbevaringsrom for SDC-tilbehørskablene, og det er heller ikke en innebygd 12V biladapterport.

Jeg har testet dusinvis av kraftstasjoner det siste året, men det var en som virkelig pirret meg interesse fra det øyeblikket jeg først hørte om det. DJI, en leder innen både  droner og actionkameraer, har brukt sin ekspertise innen batteriteknologi for å komme inn i den konkurransedyktige verden av bærbare kraftstasjoner. Og selskapet gjorde en dramatisk inngang til dette markedet med sitt første tilbud – Power 1000.

Også: De beste dronene du kan kjøpe: Eksperttestet

Den siste uken har jeg testet Power 1000, den største av de to kraftstasjonene utgitt av DJI tidligere denne måneden. Det er en av – om ikke den første – kraftstasjonen på markedet som er spesielt designet for å møte behovene til profesjonelle dronepiloter. 

Se på Amazon

DJI Power 1000 tekniske spesifikasjoner

Batterikapasitet: 1024WhCellekjemi: LFP (litiumferrofosfat)sykluslevetid: Opprettholder over 70 % kapasitet etter 4000 sykluser.Porter: 2x AC-utgang, 2x USB-C, 2x USB-A, SDC, SDC Lite, AC-inngangAC-utgang:  AC 100-120 V, 50/60Hz, maks kontinuerlig utgang: 2200W, AC 220-240 V, 50/60Hz, maks kontinuerlig effekt: 2200W, maks effekt: 2400W (totalt) AC-utgang (bypass-modus): AC 100-120 V, 12 A, 1440 W, AC 220-240 V, 10 A, 2200WUSB-A-utgang: < /strong>5V, 3A, 9V, 2A, 12V, 2A, Maks utgangseffekt per kanal: 24WUSB–C-utgang: 5V, 5A, 9V, 5A, 12V, 5A, 15V, 5A, 20V, 5A, 28V, 5A (EPR), Maks utgangseffekt per kanal: 140W< strong>SDC og SDC Lite utgang: SDC: 9-27 V, maks strøm: 10A, maks utgangseffekt: 240W, SDC Lite: 9-27V, maks strøm: 10A, maks utgangseffekt: 240WNettovekt: Ca. 13 kgDimensjoner: 448 × 225 × 230 mm

Merk: Produktet i denne anmeldelsen ble testet med britiske stikkontakter.

Jeg har testet en rekke kraftstasjoner i 1000Wh-området, og størrelsen og vekten på Power 1000 stemmer overens med mine forventninger. Et aspekt som imidlertid skilte seg ut umiddelbart for meg var dens solide konstruksjon: Det ytre skallet er tøft, og motstår effektivt slag og støt uten å bøye seg eller bøye seg, noe som er hva en kraftstasjon som denne – noe som er bygget for å ta ut og om – virkelig trenger.

Også: Denne håndholdte kraftbanken er kraftig nok til å sette i gang bilen din

“Ammunisjonskassen” stilhåndtak gjør det enkelt å bevege seg, enten det er med én hånd eller to, og de er glatte og behagelige å gripe, noe som definitivt er en fordel siden denne enheten er en betydelig tyngdebit.

Power 1000 er bygget tøff

Power 1000 er bygget tøft.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Grensesnittet til Power 1000 er forfriskende enkelt, med bare noen få knapper og brytere sammen med en LCD-skjerm. Det unngår forvirringen av bittesmå, vanskelig å identifisere “mystery meat”; knapper eller behovet for å stole på en app for viktige funksjoner. 

Jeg setter spesielt pris på mangelen på app-avhengighet for å kontrollere kraftstasjonen, selv om det kan være litt tungvint å koble enheten til en datamaskin for fastvareoppdateringer. 

Også: < /strong>De 5 teknologiske gadgetene jeg aldri går på tur uten

LED-skjermen ser ut til å være en tilpasset kvalitetsdel – et velkomment avvik fra panelene av lavere kvalitet jeg har sett brukt av mange andre kraftstasjonsprodusenter. Den forblir klar selv i sterkt sollys, og tilbyr en ryddig utsikt som gjør det enkelt å raskt ta inn all viktig informasjon på skjermen.

Portene er fornuftige: du har to AC-uttak, to USB-C-porter støtter 24W utgang, og et par USB-C-porter som kan levere hele 240W.

Fornuftig utvalg av porter

Et fornuftig utvalg av porter.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Jeg setter pris på de solide portdekslene på AC-inntaket og DC-portene til Power 1000. De er robuste og ser ikke ut til å rive eller falle lett av, i motsetning til noen andre jeg har sett. Det er imidlertid litt overraskende at DJI valgte å dekke disse portene mens de lot AC-kontaktene og USB-portene stå synlige. Ideelt sett vil alle porter ha deksler for å gi et visst nivå av beskyttelse mot smuss og fuktighet, noe som forbedrer enhetens holdbarhet og funksjonalitet i vanskelige miljøer.

Også: De beste bærbare kraftstasjonene i 2024: Eksperttestet

Jeg utførte mine vanlige tester på Power 1000, som inkluderte å verifisere enhetens batterikapasitet og ladetider, sjekke om portene leverer sin nominelle strøm, og teste hvordan AC-uttakene takler å bli overbelastet. Power 1000 besto alle testene.

Portdeksler på Power 1000 er robuste

Portdekslene på Power 1000 er robuste.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Ladetiden for Power 1000 er rundt 70–75 minutter i hurtiglademodus og ca. 130 minutter i standardmodus. Selv om hurtigladingsalternativet er praktisk hvis du har det travelt, anbefales det generelt å bruke standardmodus. Dette langsommere ladetempoet legger mindre belastning på batteriene, og forlenger potensielt levetiden deres.

Og under alvorlig overbelastning, slår enheten seg ganske enkelt av uten uheldige effekter, noe som er en betryggende sikkerhetsfunksjon.

I bruk er Power 1000 stillegående, med kjøleviften som bare starter når det er nødvendig, og til og med da ikke merkes så mye, noe som er nyttig når du bruker kraftstasjonen innendørs.

Overbelast Power 1000 med en vannkoker

Overbelaster Power 1000 med en vannkoker.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Enheten støtter også solcellelading, men dette krever en egen solcelleadaptermodul, og siden jeg ikke fikk tilsendt en for testing, kan jeg ikke kommentere dette. Jeg liker imidlertid denne ideen om å ikke måtte betale for solcellelademodulen hvis du aldri vil trenge solenergilading, da dette holder prisen nede.

Også: Jeg fant mest kraftig robotstøvsuger på markedet, og det er billigere enn du tror

SDC-portene på Power 1000, designet spesielt for hurtigladende DJI-dronebatterier, er virkelig et gjennomtenkt og nyttig tillegg for dronepiloter. Hver port kan brukes til å lade ett batteri om gangen, noe som fungerer effektivt hvis du konsekvent lader opp batteriene umiddelbart etter bruk, i stedet for å vente til du har en haug med dem.

Men for å lade dronen din batterier trenger du skreddersydde kabler, som selges separat, noe som øker kostnadene. Det er kabler for dronene Air 3, Mavic 3, Matrice 30 og Inspire 3. 

Min løsning for kabellagring!

Min løsning for kabellagring!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det er også litt upraktisk at det ikke er lagringsplass for disse kablene på enheten. Som en løsning har jeg valgt å binde dem rundt håndtakene på Power 1000, som, selv om det er effektivt, ikke er den mest elegante løsningen. Dette er ett aspekt som kan forbedres for bedre brukervennlighet.

Det finnes også kabler for å transformere SDC-portene til et 12 V biladapteruttak og XT60-port. 

ZDNETs kjøpsråd

Jeg var imponert over DJI Power 1000. Den har alle funksjonene du forventer av en generell mellomstor enhet, men med den ekstra funksjonaliteten som den er bygget med dronepiloter i tankene. 

Kapasiteten på 1000Wh er omtrent grensen for hva du vil slepe med, og den har nok porter til å fordele denne kraften på en fornuftig måte. Jeg har sett kraftstasjoner fullstendig dekorert med porter, men to AC-, USB-A- og USB-C-porter, sammen med SBC- og SBC Lite-portene, er en fornuftig belastning. 

Power 1000 er normalt priset til $999, som stemmer overens med lignende enheter på markedet. Imidlertid er det for øyeblikket en kampanje der du kan få $300 i rabatt, både på Amazon og i den offisielle DJI-butikken. Med den reduserte prisen på $699, blir denne kraftstasjonen konkurransedyktig priset og er definitivt verdt å vurdere.