Anthropic lanserer en gratis Claude iOS-app og Team, dens første bedriftsplan

0
15
claude-ios app-2.png

Anthropics Claude iOS-app. 

Antropisk

Anthropic, oppstarten bak Claude-familien av store språkmodeller (LLM), og OpenAIs hovedkonkurrent med lukket kildekode, avduket onsdag en gratis iOS-app og en teamplan som lar flere personer samarbeide med LLMs samtalegrensesnitt .

Claude for iOS synkroniserer chatteloggen din på tvers av enheter, og lar deg laste opp bilder til Claude via iPhone-kameraet.

Teamplanen kommer i mellomtiden med administrasjons- og administrasjonsverktøy. I motsetning til den vanlige bruker Pro-planen, gir Team-versjonen full tilgang til alle tre versjonene av Claude 3 AI-modellen (Haiku, Sonnet og Opus), som gir varierende avveininger mellom hastighet og funksjonalitet. Teamplanen gir også et større "kontekstvindu" på 200 000 tokens.

Også: Anthropics Claude 3 chatbot hevder å overgå ChatGPT, Gemini

(En “AI-modell” er den delen av et AI-program som inneholder mange nevrale nettparametere og aktiveringsfunksjoner som er nøkkelelementene for hvordan et AI-program fungerer.)  

Anthropic planlegger å legg til flere samarbeidsfunksjoner i teamplanen "i de kommende ukene" inkludert integrasjon med tredjeparts CRM-systemer.

Også: GPT-4 Turbo gjenvinner den 'beste AI-modellen' krone fra Anthropics Claude 3

Antropisk medgründer og president Daniela Amodi sa i forberedte bemerkninger at appen og Team-planen er en del av en “ny æra” der “AI ikke bare er et verktøy, men en pålitelig partner som jobber sammen med alle profesjonelle, og låser opp enestående nivåer av produktivitet, innovasjon og jobbtilfredshet.”

Teamplanen koster $30 per bruker per måned og krever registrering med minst fem brukere. 

claude-ios-app-1.png Anthropic

Anthropic brukte nyhetene til å understreke bedriftsbrukstilfeller for Claude. I et blogginnlegg ga selskapet eksempler på hvordan enkelte marquee-kunder bruker LLM-verktøyene sine.

Pfizer, et av verdens fremste biofarmasøytiske selskaper, bruker Claude for å finne potensielle behandlinger for kreft og få gjennombrudd til pasientene raskere. Anthropic sa at Claude hjelper Pfizer med å samle relevante data og vitenskapelig innhold på en brøkdel av tiden, og deretter bruker denne informasjonen til å vurdere trender og generere og validere onkologiske mål, noe som forbedrer sannsynligheten for suksess.

Bridgewater utnytter Claude til å lag en AI-aktivert investeringsanalytikerassistent som tar grunnleggende instruksjoner, genererer Python-kode, arbeider gjennom feil, sender ut diagrammer og tabeller, stiller oppklarende spørsmål og muliggjør redigering av kode på plass, og støtter juniorteammedlemmer.