Hisenses U9N QLED er en ny superlys TV som spillere vil ha

0
17
hisense-u9n Hisense

I januar 2024 debuterte Hisense TV-serien fra 2024, fremhevet av premium ULED X serien og dens svimlende 110-tommers versjon. Nå er det en ny oppføring i årets utvalg: Hisense U9N Mini-LED QLED TV.

Det unike med denne TVen, sier Hisense, er at den er en del av &#xA0 ;standard ULED-linje, men den inkluderer funksjoner fra “ultra-premium” ULED X-linje. U9N er nå topptilbudet fra Hisenses 2024 ULED-serie.

Også: Hisense avduker en av de lyseste TV-ene du noen gang vil se, og en av de tynneste

Dette settet vil kjøre på Hisenses Hi-View Engine X-brikkesett som bruker AI-bildebehandling, 16-bit AI mini-LED-lysstyring og visuell prosessering som kan artikulere opptil 65 536 nivåer av lysstyrke. Den har imponerende 5000 nits lysstyrke og 5300 dimmingssoner, sier Hisense, noe som betyr at den vil gjøre det bra selv i de lyseste miljøene. Til sammenligning har U8N 3000 nits lysstyrke og rett ved 2000 dimmingssoner.

Hisenses nyeste tilbud støtter også DolbyVision, DolbyVisionIQ, IMAX Enhanced, Filmmaker Mode (designet for å vise et bilde som best samsvarer med filmskaperens intensjon), og HDR10+. På lydsiden av ting har U9N et CineStage X Surround 4.1.2 flerkanals lydsystem.

Spillere vil være oppmerksomme, ettersom U9N har mange spillfunksjoner på toppnivå. Den har en 144Hz opprinnelig oppdateringsfrekvens; AMD FreeSyncPremium Pro for å hjelpe til med å bekjempe skjermrivning, stamming og latens; Dolby Vision Gaming for forbedret lysstyrke, kontrast og farger; Game Mode Pro, en innebygd Hisense-funksjon som forbedrer respons og ytelse for spill; og den helt nye Game Bar-funksjonen, som lar brukere administrere TV-ens spillfunksjoner.

Hisense U9N-serien er beregnet til å være tilgjengelig på BestBuy.com denne sommeren med en prislapp på $2 999 for 75-tommers versjon og $3 999 for 85-tommers versjon.