Til slutt, et iPhone-bilfeste med Qi2-lading og vil ikke ødelegge banken

0
12

Enheten sikkert klemmes fast på bilens dashbord eller lufteventil.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

ESR Qi2 15W MagSafe trådløs billader er for øyeblikket tilgjengelig fra Amazon for 20 % rabatt. Det er en pålitelig, høyhastighets trådløs lader med en klemme eller et selvklebende feste. 
Du må levere din egen 12V-til-USB-C biladapter.

Elsker du din nåværende trådløse iPhone-lader i bilen, men er du frustrert over den langsommere hastigheten sammenlignet med en kabel? Du trenger en oppgradering til en neste generasjons Qi2-lader. 

Også: Hvorfor jeg begrenser min iPhone 15s ladekapasitet til 80 % (og du bør du også)

ESR Qi2 15W MagSafe bilmonteringslader representerer et av de beste alternativene på markedet. I tillegg er det en tidsbegrenset avtale som gir ytterligere 20 % rabatt, noe som senker prisen til bare $24. 

Se på Amazon

ESR Qi2 15W MagSafe tekniske spesifikasjoner for billader

Gir Qi2-sertifisert, 15W MagSafe iPhone-lading Den kraftige ringen av magneter har 1600 grams holdekraft for å holde telefonen din sikkert på plass. Monteres på bilens luftventil eller dashbord. Bytter enkelt mellom stående og liggende modus. Hva er inkludert: MagSafe Car Mount Charger luftventilfeste, dashbordanker, 3,3 fot/1m USB-C til USB-C-kabel, USB-C til USB-A-adapter (billadeadapter er ikke inkludert)

Kompakt, men kraftig lading head

Ladehodet er kompakt, men kraftig.&#xA0 ;

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Merk at du trenger en billader som kan gi ut minst 9V/2,25A for å få hele 15W-effekten fra denne trådløse Qi2-laderen. Et billig, men godt alternativ er denne 2-pakken for bare $10, eller hvis du vil ha en kraftig billader som kan lade din MacBook Pro, gå for dette dyrere alternativet. 

Qi2 trådløs ladestandard muliggjør full ladehastighet på 15 W fra ikke-Apple MagSafe-ladere, noe som gir deg fordelen med magnetisk lading uten frustrasjonen med lave hastigheter. 

ESR Qi2 15W MagSafe-billaderen har et Qi2-sertifisert ladehode kombinert med en sterk magnetisk ring for å holde din iPhone sikkert på plass, uavhengig av veiforhold.

Også: < /strong>Denne håndholdte kraftbanken er kraftig nok til å sette i gang bilen din

Denne laderen tilbyr to monteringsalternativer: en svært effektiv ventilasjonsklemme og en selvklebende feste som bruker høy- kvalitets 3M-lim for sikker montering av dashbord. Jeg har testet begge metodene og funnet dem pålitelige.

Adhesive mount

Laderens selvklebende feste. 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det er tre viktige aspekter jeg vurderer når jeg vurderer en trådløs billader:

Enkelhet av installasjon: De to monteringsalternativene som følger med denne laderen gjør installasjonen enkel, og gir den en tommel opp i denne kategorien.Ytelse som annonsert: Det er avgjørende at laderen oppfyller den lovede ytelsen , og denne gjør nettopp det.Pålitelighet: Mange trådløse ladere kommer til kort her, overopphetes ved langvarig bruk og svikter. Etter å ha logget flere hundre mil med denne laderen, har jeg imidlertid ikke støtt på noen problemer med denne enheten, noe som er et bevis på dens pålitelighet. 

En av de beste ventilfestene på markedet

Vestfestet er en av de beste på markedet. 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Denne trådløse laderen har imponert meg så mye at den nå har erstattet min eldre — en tidligere ESR-lader, som tjente meg godt i over et år.

ZDNETs kjøpsråd

ESR Qi2 15W MagSafe-billaderen er så nær perfekt som trådløse billadere. Selve laderen er solid og godt laget, magnetene holder iPhone sikkert på plass, og de to alternativene for montering – ventil eller lim – gir denne mye fleksibilitet. Og for under $30 er det en absolutt tyveri.