Amazon Prime Day 2024: Alt du trenger å vite

0
12
awoodpriority=

Prime Day er tilbake. Detaljhandelsgiganten annonserte salgets retur 26. april, selv om ingen offisielle datoer er bekreftet. 

Maria Diaz/ZDNET

Amazon Prime Day kommer tilbake igjen. 

xA0;

Det Seattle-baserte e-handelsimperiet kunngjorde 26. april at det populære Prime Day-salget vil komme tilbake i juli – som markerer salgets 10 års jubileum. Amazon har ikke bekreftet eller annonsert de spesifikke salgsdagene ennå, men gitt mønsteret vi har sett gjennom årene, mistenker vi at det vil kjøre 9. og 10. juli, etter helgen for fjerde juli. 

Også: De beste Amazon-tilbudene akkurat nå

I fjor kjøpte Prime-brukere mer enn 375 millioner varer og sparte over 2,5 milliarder dollar på shoppingsiden, det største året som er registrert for Amazon, ifølge selskapet. 

Hva Prime Day-tilbud kan Jeg forventer? 

Prime Day er alltid fullpakket med tilbud i alle kategorier, spesielt flaggskip Amazon-produkter som Fire Sticks, Echo-enheter, Fire TV-er, Kindles og mer. I løpet av oktober Prime Day 2023 skaffet ZDNET-lesere sparepenger på Fire Sticks, AirPods, ladere, sikkerhetskameraer og mer, men disse Prime Day-salgene inkluderer vanligvis en mengde produkter. 

Også: De 10 mest populære oktober Prime Day-tilbudene blant ZDNET-lesere

Amazon delte i sin utgivelse at Prime-medlemmer kan forvente å hoppe på sparing tilbake til skolen , i tillegg til å finne store rabatter på tvers av nettstedet, samt tilbud på "nye og populære" merker kun tilgjengelig på Amazon for det kommende arrangementet.

Alt å vite om Prime Day (så langt)

Selv om Amazon har sagt at Prime Day kommer tilbake i juli, holder de mesteparten av annen informasjon – som de eksakte dagene for salget og de spesifikke tilbudene du vil kunne handle – skjult inntil videre. Men vi er her for å holde deg orientert, så vi har samlet alt vi vet om Prime Day så langt for å dele det med deg. Sørg for å holde tritt med rådgivningsteamet vårt på ZDNET.com gjennom de kommende ukene. Vi vil oppdatere nettstedet med alle detaljene du trenger for å handle kunnskapsrike – inkludert de beste tilbudene på produkter vi personlig har testet og vil anbefale. 

Når er Amazon Prime Day 2024 ? 

Amazon Prime Day 2024 er planlagt til den kommende juli. Ingen offisielle datoer er bekreftet, men historisk sett faller salget vanligvis i midten av juli. I fjor var Prime Day 11. og 12. juli, og i år antar ZDNET-teamet at det kan falle 9. og 10. juli. Vi holder deg oppdatert på nøyaktige datoer og alle de beste tilbudene du kan handle.' #xA0;

Hva er Amazon Prime Day? 

Prime Day er Amazons mest populære flaggskip, sesongbaserte sparebegivenheter, som vanligvis finner sted i midten av juli hvert år. Selv om Amazon siden har forgrenet seg for å legge til et Prime-arrangement i oktober og andre salg, er denne juli Prime Day fortsatt den hellige gral for Amazon-salg. 

Prime Day gir Amazon Prime-medlemmer eksklusiv tilgang til tilbud på& #xA0;Amazon.com på tvers av alle kategorier, inkludert hjem, teknologi, klær og mer. 

Hvem kan handle Amazon Prime Day 2024? 

Amazons Prime Day er et eksklusivt salg for Amazon Prime-medlemmer. For de som ikke er medlemmer ennå, kan du alltid registrere deg for en 30-dagers gratis prøveperiode. (Hvis du er student, kan du være kvalifisert for et rabattert Prime Student-medlemskap, som inkluderer en 6-måneders gratis prøveperiode.)

Trenger jeg et Prime-medlemskap for å handle Prime Day?  

Ja. Prime Day er et eksklusivt arrangement for Prime-medlemmer. Du må kjøpe et medlemskap eller starte en gratis prøveperiode for å delta. For de som ikke er medlemmer ennå, kan du alltid registrere deg for en 30-dagers gratis prøveperiode. 

Hvor vil Prime Day finne sted? 

Amazon kunngjorde at Prime Day 2024 vil finne sted i 24 land. 

De deltakende landene er: Australia, Østerrike, Belgia, Brasil, Canada, Egypt, Frankrike, Tyskland, India, Italia, Japan, Luxembourg, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Saudi-Arabia, Singapore, Spania, Sverige, Tyrkia, De forente arabiske emirater, USA og Storbritannia.

Hvor mye koster et Amazon Prime-medlemskap? 

Amazon Prime koster $14,99 per måned, eller du kan kjøpe et årlig medlemskap for $139, som vil spare deg noen få dollar. 

Også: Disse 5 nye Amazon-funksjonene gjør det enda enklere å finne produktene du trenger

Studenter får studentrabatt og betaler $7,49 per måned eller $69 per år. I tillegg kan de med kvalifisert bistand fra myndighetene (som kan inkludere utvalgte seniorer) motta et Prime-medlemskap for bare $6,99 etter deres gratis prøveperiode.

Hvordan blir jeg med i Amazon Prime? 

Bli med Amazon Prime eller start din gratis prøveperiode her: https://www.amazon.com/amazonprime

Hvor ofte holder Amazon Prime Day? 

Amazon er kjent for sitt årlige Prime Day-arrangement, som finner sted om sommeren i midten av juli. Prime Day begynte først i juli 2015, på selskapets 20-årsdag. Butikkgiganten har imidlertid nylig utvidet sine salgsperioder til å bli hyppigere. De siste to årene har Amazon lagt til et salg kalt Prime Big Deal Days i oktober, i daglig tale kalt “October Prime Day”. Vi forventer det samme for i år. 

Fra 20.–25. mars 2024 lanserte Amazon sitt første store vårsalg noensinne, et salgsarrangement som vi forventer å se dukker opp igjen neste år. 

Hvordan får jeg de beste tilbudene under Prime Day 2024?

Gjennom hele salget vil vi oppdatere ZDNET.com live med alle de beste tilbudene på produkter vi har testet og vil anbefale. Vi vil også kuratere, dele og oppdatere håndplukkede lister over topptilbud i flere produktkategorier, inkludert bærbare datamaskiner, sikkerhetskameraer, nettbrett, Amazon-enheter og mer. 

Amazon også tilbyr "Lyn-tilbud," under sine salgsarrangementer, som er tids- og lagersensitive. Hold øye med denne taggen på alle produkter du ønsker å kjøpe – hvis du ser den, kan det være lurt å sjekke ut, og raskt. 

Finnes det allerede Prime Day-tilbud tilgjengelig? 

Nei, det er for øyeblikket ingen Prime Day-tilbud tilgjengelig, og Amazon har heller ikke annonsert hvilke spesifikke tilbud som vil være. Netthandelssiden tilbyr imidlertid jevnlig produkter med rabatt hele året. Sørg for å følge med på ZDNET.com der vi deler tilbud hver dag i uken på tvers av store forhandlere, og holder deg oppdatert når ettertraktede produkter oppnår gode priser. 

Også: De beste Amazon-tilbudene akkurat nå