Flytt over, Wordle: LinkedIn legger til tre daglige puslespill – konkurranse valgfritt

0
12
linkedin-games Artie Beaty/ZDNET

Tidligere i år avdekket en uavhengig appforsker det faktum at LinkedIn, jobben søke- og profesjonell nettverksplattform, hadde flere potensielle puslespill på gang.

De tre første av disse spillene er nå her. 

Også: Arc-nettleseren er nå tilgjengelig for Windows, og den er så mye bedre enn Chrome

Gå til LinkedIn-spillsiden, og du vil se tre tilbud. I Pinpoint avslører spillet ledetråder én etter én, og spillerne prøver å identifisere det felles båndet. Crossclimb er et trivia-spill der spillere oppdager svar på fire bokstaver på spørsmål og deretter ordner disse svarene i en bestemt rekkefølge. Queens er et spill i Sudoku-stil der spillere prøver å sette kronikoner på de riktige stedene.

LinkedIn sier at hvert spill bare bør ta noen få minutter å spille, noe som gjør dem perfekte for en pendling eller en rask jobbpause . 

Som Wordle og andre populære spill fra New York Times, kan brukere bare spille én gang om dagen.

Hvis du er konkurransedyktig, vil du kanskje nyte det som skjer etter at du har spilt spillene en stund. Først vil du se hvilke av tilkoblingene dine som også har spilt – men du vil ikke se poengsummen deres med mindre de deler den. Du vil også se skoleledertavler som lar deg konkurrere mot dine gamle rivaler (resultatsiden min viste faktisk et annet medlem av min høyskoles atletikkkonferanse) og bedriftsledertavler som lar deg konkurrere mot andre selskaper i din bransje.

Også:  3 måter Reddit-appen akkurat ble enklere for deg å bruke på Android og iOS

Hvem står bak spillene? Det viser seg at det er noen ganske bemerkelsesverdige navn.

LinkedIn Games-redaktør Paolo Pasco, som vil lage de daglige Pinpoints and Crossclimbs-spillene, er den nåværende amerikanske Crossword Puzzle Tournament-mesteren, tidligere assisterende kryssordredaktør for Atlanterhavet, og kryssordbokforfatter. Queens vil bli ledet av flere skapere, sier selskapet; denne månedens skaper er Thomas Snyder, tre ganger verdensmester i Sudoku.

LinkedIn bemerker at nyhetsteamet vil lage daglige innlegg om spillene, og gir brukerne muligheten til å engasjere seg, oppdage tips og triks, snakke til skaperne og mer.