Jeg bruker denne 12-i-1 elektriske skrutrekkeren hele tiden, og akkurat nå er den mindre enn $50

0
11
HOTO elektrisk skrutrekker

HOTO elektrisk skrutrekker.

Adrian Kingsley -Hughes/ZDNET

Jeg bruker mye er en skrutrekker, og jeg fant ut at selv om det er vanskelig å slå et anstendig sett med tradisjonelle skrutrekkere – her er et flott sett fra Klein Tools som holder deg en levetid — det er tider da elektriske skrutrekkere kan ta belastningen fra hendene og håndleddene mine. 

Også: De beste elektriske skrutrekkerne: Eksperttestet

Jeg tror på grundig testing av verktøy, og en som jeg har testet hardt i over et år nå er den HOTO 3,6V trådløse 1500mAh elektriske skrutrekkeren, og dette har vist seg å være et verdig tillegg, og akkurat nå er det priset til $60, men det er en 17 % rabattkupong som bringer dette ned til under $50. Men Amazon Prime-kunder kan få det for $50, og de får 17 % rabattkupongen, noe som bringer prisen ned til en kjeve fallende $41,50. 

Se på Amazon

HOTOs tekniske spesifikasjoner for elektrisk skrutrekker h2>Roterende knott bytter skrutrekkeren mellom tre forskjellige dreiemomentinnstillinger Rask kjøring, takket være 220 RPM-motorEt massivt batteri på 1500 mAh kapasitet gir ultralang utholdenhet og, når det er fulladet, kan det kjøre inn mer enn 1000 skruer før det trenger å lades. Skrutrekkeren har en sirkulær LED-lampe uten skygge. , slik at du kan se hva du gjør HOTO batteridrevne skrutrekkersett inneholder et dusin to-tommers lange S2 verktøystål lange bits med hardhet opptil 60HRC Skrutrekkeren og bitene er lagret i den anodiserte oppbevaringsboksen i aluminiumslegering som har en myk , topphåndtak i gummiUniversalt Type-C-ladegrensesnitt betyr at du ikke trenger en separat lader

Også: Denne bærbare batteristasjonen kan gi strøm til hjemmet ditt i 2 uker

I den ene enden av denne suverene skrutrekkeren er det en standard 1/4-tommers sokkel som tar de forskjellige bitene, og bak den er det en dreieknapp som slår skrutrekkeren av og på, og også bytter mellom tre momentinnstillinger. Det er også en sirkulær LED-lampe uten skygge, slik at du kan se hva du gjør, noe som er en fin detalj fordi det betyr at jeg ikke trenger å krangle med en lommelykt når jeg jobber i et mørkt område.

Roterende dreiemomentknapp med skyggeløst LED-lys

Roterende dreiemomentknapp med skyggeløst LED-lys .

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

På den andre enden av skrutrekkeren er det en USB-C-port for lading av enheten – en fin touch fordi den fjerner behovet for enhver proprietær lader (jeg trenger ikke flere av dem i livet mitt). 

Også: Min favoritt elektriske skrutrekker for tunge jobber

I midten av verktøyet er kontrollene, som er omtrent så enkle som de blir. Det er en knapp for å skru en skrue inn, og en knapp for å skru ut en skrue.

HOTO elektrisk skrutrekker i aksjon

HOTO elektrisk skrutrekker i aksjon.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Skrutrekkeren og bitene er lagret i den anodiserte oppbevaringsboksen i aluminiumslegering som har et mykt topphåndtak av gummi. Hvis du vil ha mer enn dusin bits, har HOTO en versjon med 25 biter i en annen kasse for noen få dollar mer

Ta den elektriske HOTO-skrutrekkeren ut av bærevesken i aluminium.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

De tre dreiemomentinnstillingene spenner fra kraftig nok til å sette sammen et PC-deksel eller flatpakkemøbler (hvor du trenger ganske lav effekt), til kraftig nok til å sette opp et gjerde eller skru ned gulvbord. 

Det denne skrutrekkeren ikke tilbyr er en superskånsom innstilling for ting som elektroniske dingser, som denne skrutrekkeren kan være for kraftig for. Det er her en elektrisk presisjonsskrutrekker kompletterer HOTO-skrutrekkeren veldig bra (og denne er også på salg akkurat nå).

Også: Denne må-ha-skrutrekkeren har to kule skjulte triks

Bortsett fra mangelen på en superskånsom innstilling, er den elektriske HOTO-skrutrekkeren med et dusin biter et godt valg – spesielt til dette lavere prispunktet. Min har allerede hatt godt over et års bruk nå, og har påtatt seg oppgaver som å sette sammen PC-kofferter, sette sammen flatpakkemøbler og bli misbrukt med å skru inn 6-tommers skruer inn i dør- og vindusrammer av plast, og det går fortsatt sterkt.& #xA0;

Det er mer enn betalt for seg selv!