Mine 2 må-ha-verktøy for å gjøre DIY-prosjekter mye mindre frustrerende (og de er billige)

0
12
Makita Impact a set XPS Mag Boost and av Wera Screw Grippers

Jeg skulle ønske jeg&apos ;d kjøpte disse årene siden!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

Den første er  Makita Impact XPS Mag Boost, og dette har vært en total game-changer for å takle de vanskelige, vanskelig tilgjengelige skrueoppgavene. 
Wera Screw Gripper Attachments er designet for å passe over skaftene til isolerte skrutrekkere, men disse festene fungerer også bemerkelsesverdig godt på lengre skrutrekkerbits.
Begge enhetene er svært rimelige, og Makita selger for så lite som $5.

Se for deg scenen: Du er klemt inn i en trang, vanskelig plass – kanskje under et spisebord eller kilt inne i skapet under vasken. Det er mørkt og ubehagelig, og det kommer en merkelig lukt fra et sted. I den ene hånden holder du en skrutrekker; i den andre, en håndfull skruer. En lommelykt er sammenbitt mellom tennene dine, og gir et svakt lys som så vidt når arbeidsområdet ditt.

Også: De beste elektriske skrutrekkerne: Eksperttestet

Din oppgave? For å sikre noen festemidler som frustrerende nok bare er litt for langt, strekker du rekkevidden og tålmodigheten. Slik er den utfordrende (og ofte komiske) virkeligheten med å takle DIY-prosjekter under mindre enn ideelle forhold.

I denne trange plassen er det fristende å stole på magnetene innebygd i moderne skrutrekkere og bits, som under normale omstendigheter holdes sikkert på plass. Men når forholdene er langt fra ideelle – slik som skapet under vasken – kommer disse magnetene ofte til kort. Dette er når din gjør-det-selv-evne blir satt på prøve, og å ha de riktige verktøyene kan utgjøre forskjellen mellom å fullføre en jobb eller kaste verktøyene ut av vinduet.

1. Makita Impact XPS Mag Boost

Det er to tilbehør jeg synes er uvurderlig i slike situasjoner. Den første er Makita Impact XPS Mag Boost, og dette har vært en total endring for å takle de vanskelige, vanskelig tilgjengelige skrueoppgavene. 

Makita Impact XPS Mag Boost i aksjon.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Den har en magnetisk krage utstyrt med to kraftige sjeldne jordartsmagneter. Dette innovative verktøyet passer tett over skaftet på en bit, og forbedrer dets magnetiske evner betydelig, og det beste er at du kan ta det av og på etter behov.

Også:  Denne USB-C-måleren på $30 vil fortelle deg om iPhone-laderne dine er ekte eller ikke

I motsetning til standard magnetiserte driverbits, som gir grunnleggende retensjon, fester Impact XPS Mag Boost festene mye mer solid. Denne ekstra magnetiske styrken sikrer at skruene forblir festet til boret, og reduserer frustrasjonen ved fall eller feiljusteringer, spesielt under vanskelige eller trange arbeidsforhold.

Makita Impact XPS Mag Boost montert på en elektrisk skrutrekker

Makita Impact XPS Mag Boost

Se nå på Amazon

2. Wera skruegriperfester

Når du arbeider med ikke-magnetiske materialer som rustfritt stål, vil magnetiske verktøy som Makita Impact XPS Mag Boost ikke alltid gjøre susen. Det er her mitt andre gå-til-verktøy kommer inn i bildet. Wera Screw Gripper Attachments er designet for å passe over skaftene til isolerte skrutrekkere, men disse festene fungerer også bemerkelsesverdig godt på lengre skrutrekkerbits.

Også: Jeg bruker denne 12 -i-1 elektrisk skrutrekker hele tiden, og akkurat nå er det mindre enn $50

Wera skruegripere bruker mekaniske gripere i stedet for å stole på magnetisme. Disse griperne spenner fast festet, og gir et sikkert grep uavhengig av materialets magnetiske egenskaper. Dette gjør dem utrolig nyttige for håndtering av rustfrie stålskruer, som er ugjennomtrengelige for magnetiske effekter.

Wera Screw Gripper. 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Når det gjelder skrutrekkerbits, anbefaler jeg å kjøpe et sett med lange som denne Milwaukee power bit 5-pack, som ikke de fungerer bare bedre med skruegriperne, men de gjør det også lettere å komme til de vanskelig tilgjengelige stedene.

Hvordan Wera Screw Gripper holder skruer

Wera skruegriperfestesett

Se nå på Amazon

Og hvis du lurer på, er den elektriske skrutrekkeren jeg bruker her det utmerkede HOTO skrutrekkersettet, et verktøy som har gitt meg mer enn et år med feilfri service.