De 3 Apple-produktene du ikke bør kjøpe denne måneden (inkludert denne iPaden)

0
15

priority="lav" Jason Hiner/ZDNET

Til slutt har Apple tatt tak i – i det minste delvis – den store iPad-ødemarken, oppdatering av iPad Air med M2-silisium og utstyrt iPad Pro-modellene med sin nye M4-brikke. iPad-en har nå også en oppdatert prislapp — alt annet forblir det samme — så den er tilbake på menyen, men vær oppmerksom på at du fortsatt kjøper maskinvare utgitt i oktober 2022. 

Interessen for Apple Vision Pro ser ut til å avta etter den steinete starten, og det gjenstår å se om Apple kan injisere ny interesse for dette produktet på sin årlige WWDC-utviklerkonferanse denne sommeren.

Også: Jeg har brukt hver iPad siden originalen. Her er mitt kjøpsråd for de nye 2024-modellene

Utover det virker Apples utvalg ganske sterk, fra M3 MacBook Air-systemene og 14- og 16-tommers bærbare MacBook Pro-maskiner drevet av M3, M3 Pro og M3 Max-brikkene (men fortsatt ingen M3) Ultra… ennå). 

Merk at iPhone 15 og Apple Watch-linjen er nå i sine siste måneder; til sommeren vil jeg begynne å anbefale at du venter på å kjøpe dem til nye produkter er utgitt.  

Men ikke la de skinnende nye tablettene distrahere deg. Ikke alt Apple selger er ferskt. Det er et par ting jeg anbefaler å gi en bred køye i butikken.

Den 'frekke' liste

AirPods: Like mye som jeg elsker AirPods, begynner de å bli gamle. 3. generasjonsmodellen ble utgitt for to og et halvt år siden og er på tide med en oppdatering. Apple selger fortsatt 2. generasjons AirPods, og de ble utgitt for fem år siden! Mitt råd her er å holde deg til 2. generasjon AirPods Pro (teknisk sett er versjonen med USB-C-ladedekselet mer av en 2.5-gen da de har noen små oppdateringer), eller kjøp noe som ikke er laget av Apple. iPad Mini: Utgitt i september 2021, er alderen på dette nettbrettet verdt å huske på. To og et halvt år er lang tid i teknologien. Ville du betale full pris for en iPhone 13, som ble utgitt på samme tid? Nei, nei, det ville du ikke.iPhone SE: Dette håndsettet ble lansert i mars 2022, og ryktene sier at det ikke kommer til å bli et nytt. Andre rykter sier at den neste lanseres i år, eller en gang i 2025. Vi får se.

The 'Nice' liste

Apple M3 MacBook Air

Apple MacBook Air M3

Apple MacBook Air M3

Kerry Wan/ZDNET

Apple har oppdatert MacBook Air med sin M3-serie med prosessorer og gitt dem mer energi til å takle tyngre AI-oppgaver.

Anmeldelse: M3 MacBook Air: Apples AI-datamaskin for massene har kommet

Sammen med den oppdaterte prosessoren kan denne MacBook Air også drive to eksterne skjermer med lokket lukket, noe som gjør den til en flott erstatning for skrivebordet – bare legg til to skjermer!

Med priser for 13-tommers M3 MacBook Air som starter på $1099, og 15-tommers versjonen starter på $200 mer, representerer disse systemene en seriøs prosessorkraft til en ekstremt konkurransedyktig pris (spesielt når du tenker på at disse er bærbare Apple-maskiner).

Apple Vision Pro

Apple Vision Pro på stativ

Apple Vision Pro på stativ

Jason Hiner/ZDNET

Alle øyne er rettet mot Apples nyeste produkt og selskapets forsøk på romlig databehandling med blandet virkelighet.

Også: 10 grunner til at Apple Vision Pro i hemmelighet er strålende

Det er vanskelig å satse mot Apple, men et futuristisk sett med briller med en startpris på $3 499 føles ikke som det enkleste å selge. Likevel er Apple Apple, og hvis et selskap kan overbevise forbrukere om å skille seg av med store summer (og utviklere for å lage apper for en ny plattform som godt kan falle pladask), er det Apple.

Apple Vision Pro fra siden

Apple Vision Pro

Se nå på Apple

Apple iPhone 15 og 15 Pro Max

Apple iPhone 15 Pro (i blått), holdt opp i én hånd i Steve Jobs Theatre

Apple iPhone 15 Pro

Jason Hiner/ZDNET

Fjoråret brakte en etterlengtet oppdatering av iPhone-serien. 

Anmeldelse: iPhone 15 Pro: Kommer fra iPhone 12 Pro eller tidligere? Denne oppgraderingen vil imponere deg

Standard iPhone 15-linjen får prosessoren som for øyeblikket er i iPhone 14 Pro-linjen, et nytt 48 megapikslers hovedkamera og USB-C, mens iPhone 15 Pro og Pro Max får en ny A17 Pro-brikke, en titanstruktur og oppdaterte kameraer, inkludert et 5x telefoto.

iPhone 15 og iPhone 15 Plus

iPhone 15

Se nå på Apple

Apple 14-tommers og 16-tommers MacBook Pro

Denne serien av MacBooks debuterte hele utvalget av M3-brikker – – fra den kraftige M3 til den vanvittig kraftige M3 Max.

Drevet av M3-, M3 Pro- eller M3 Max-brikkene, Apples mest avanserte brikker for personlige datamaskiner, opptil 22 timers batterilevetid8GB til 128GB enhetlig minne512GB til 8TB med SSD-lagringLiquid Retina XDR-skjermporter i massevis, med opptil tre Thunderbolt 4-porter, et SDXC-kortspor, en HDMI-port, en MagSafe 3-port og en hodetelefonkontakt

Også: M3 MacBook Pro-kjøpsråd: Hvem er det egentlig for (og hvem bør holde seg til M2) MacBook Air)

Apples helt nye M3 MacBook Pro

2023 M3-drevet MacBook Pro

Se nå på Apple

Apple iMac 24-tommers

Apple oppdaterte iMac, og mens den har samme 24-tommers 4,5K Retina-skjerm, den mottok M3-brikkeoppgraderingen. 

Apple M3-brikke (ingen M3 Pro eller M3 Max-alternativ)24-tommers 4,5K Retina-skjerm8GB til 24GB enhetlig minne512GB til 2TB SSD-lagringSupertynn alt-i-ett-stasjonær  Sju livlige farger

Også : Apples M3 iMac skuffer tilhengere av 27-tommers skjerm, men trenger noen virkelig det?

imac-m3-apple.png

Apple iMac 24-tommers

Se nå på Apple

Apple Watch Series 9

Mer kraft takket være S9 SiP-brikken, nye funksjoner som dobbelttrykk bevegelser, og en ny lysere skjerm kommer til Apple Watch. Hvis du ønsker å kjøpe denne klokken fra Apple, bør du handle raskt. Apple er involvert i en juridisk kamp med et medisinsk teknologiselskap, noe som forårsaker en midlertidig stans i salget av Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2.

Også: Apple Watch Series 9 anmeldelse: Ikke nøy deg med de rimeligere modellene i år. Her er hvorfor

I skrivende stund gjenopptok Apple salget av begge smartklokkene, men flere juridiske problemer er i horisonten og et nytt forbud kan oppstå. Men hvis Apple må slutte å selge klokkene igjen, kan du fortsatt finne dem hos andre forhandlere som Amazon og Best Buy så lenge beholdningen rekker.

S9 SiP chip45mm eller 41mm aluminium eller rustfritt stål kasseOpp til 2000 nits display lysstyrke50 meter vannmotstand Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

Se nå på Apple

Apple Watch Ultra 2

Apples flaggskip-smartklokke får en oppgradering i form av den nye S9 SiP-brikken, mer lagringsplass og en lysere skjerm.

S9 SiP chip49 mm titan-dekselOpptil 3000 nits displaylysstyrke100 meter vannmotstand

Også: Apple Watch Ultra 2 vs. Ultra: Er det på tide å oppgradere?

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Se nå på Apple

2. generasjons AirPods Pro (nå med USB-C)

Airpods Pro 2 i hånden. Christina Darby/ZDNET

AirPods Pro (2nd Gen) tilbyr en stor oppgradering i forhold til den forrige modellen, og gir Apples premium-knopper en enorm ledelse over konkurrentene. Apple har nå frisket opp ladedekselet for å bruke USB-C i stedet for Lightning – flott hvis du har en ny iPhone, men enda en kabel eller dongel å bære hvis ikke.

Aktiv støyreduksjon reduserer uønsket bakgrunnsstøy.Adaptiv gjennomsiktighet slipper inn lyder utenfra samtidig som den reduserer høy omgivelsesstøy.Personlig tilpasset romlig lyd med dynamisk hodesporing plasserer lyden rundt deg.Flere øretupper (XS, S, M, L).Berøringskontroll lar deg du sveiper for å justere volumet, trykker for å dirigere medieavspilling, besvare eller avslutte anrop, og trykker og holder nede for å bytte mellom lyttemodus.Svette- og vannavstøtende for AirPods Pro og ladeveske.MagSafe ladeveske inkluderer en høyttaler.Etuiet har funksjoner en sløyfe. USB-C-lading.

Også: Apple AirPods Pro (2nd Gen) anmeldelse: To store oppgraderinger, temmet av én kjent feil

2nd Gen AirPods Pro

2. Gen AirPods Pro

$179,99 hos Amazon

AirTag

Hånd som holder Airtag. CNET

Vi blåser bort konkurrentene, Apples AirTags er den perfekte gaven til noen som stadig mister ting. Du kan legge dem til bagasjen, sykkelen, fjernkontrollen eller til og med flytteboksene dine — mulighetene er uendelige. 

Også: Hvordan finne ut om en AirTag sporer deg

Vellaget, robust og med en utskiftbar batteri, vil disse lage feilplasserte nøkler eller tapte lommebok til ting fra fortiden.