Få en iRobot Braava Jet m6 robotmopp for $299 med denne tidsbegrensede avtalen

0
19
Braapping på tile m. Beth Mauder/ZDNET

En iRobot Braava Jet m6 er en viktig robot for alle som sliter med skitne gulv. Selv om den vanligvis er priset til $450 og vel verdt investeringen, får den 34 % rabatt i forkant av morsdagen, noe som bringer prisen ned til $299. 

Braava Jet m6 mopping nær en sofa

iRobot Braava Jet M6

$299,99 hos iRobot

Braava mopper harde gulv i organiserte rader, og sikrer fullstendig dekning uten å etterlate rester. Med presisjonsstrålespray, vSLAM-navigasjon og app-tilkobling kan Braava Jet M6 takle gjørmete poteavtrykk, søl og hverdagssmuss, alt med en uavhengig operasjon som lar deg fokusere på den hektiske timeplanen din eller bare slappe av.

< p>Anmeldelse: Braava Jet m6-anmeldelse: En må-ha robotmopp

Lasernavigasjon sikrer at Braava-en din gjenkjenner og unngår tepper eller tepper for kun å fokusere på de harde gulvene dine.&# xA0;

“Takket være lasernavigasjonsteknologien hadde ikke m6 noen problemer med å gjenkjenne tepper eller tepper i hjemmet mitt, noe som gjør denne enheten enda mer imponerende,”" ZDNETs Beth Mauder sa etter å ha vurdert Braava Jet M6. “Fordi jeg vet at det ikke kommer til å ødelegge teppene eller teppet mitt, stoler jeg på at moppen løper når jeg er borte eller ikke legger så mye merke til den.”

iRobot skapte Braava Jet M6 som en mopp for å komplementere utvalget av robotstøvsugere. Men Braavas ytelse hjelper den med å opprettholde sin popularitet, selv når mange robotstøvsugere og moppkombinasjoner kommer inn på markedet. 

Denne komplementeringen er tydelig i iRobot-appintegrasjoner som lar deg konfigurere din Roomba å støvsuge og få Braava automatisk til å gå ut for å tørke når Roomba kommer tilbake til kaien. 

"Konklusjonen er at Braava Jet m6 er verdt hver krone, spesielt hvis du har en Roomba støvsuger for å jobbe med moppen," Mauder skrev i sin anmeldelse. "Mopping er tidkrevende og kjedelig, og å gi denne oppgaven til en dyktig robot frigjør en god del av tiden min. For min sinnsro og fornuft er dette en må-ha-enhet."