Jeg forventet ikke at dette Android-nettbrettet på $170 skulle være så imponerende som det er

0
17
AGM Pad tablet

.

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

TheAGM Pad P2 Android-nettbrettet koster $170 på Amazon.Med en skarp skjerm, solid mellomtone-ytelse og anstendig batterilevetid er dette nettbrettet vel verdt prisen.Merk at Pad P2s inkluderte deksel er litt spinkelt , så det kan være lurt å kjøpe et tredjepartsalternativ.

Mange vil si at Android har et kvelertak på den globale markedsandelen på grunn av rimelige telefoner og nettbrett. Det er milliarder av mennesker på planeten som rett og slett ikke har råd til prislappen til den nyeste Galaxy Tab Ultra eller iPad Pro, og det er her de rimeligere Android-alternativene kommer inn i bildet.

Kast en stein på internett, og du vil finne utallige rimelige Android-nettbrett. Jeg har testet en rekke av dem i løpet av årene, og selv om de kanskje ikke yter på nivå med enheter som koster fem ganger prisen, er de fullt i stand til å betjene alle som trenger en mobil dings som bare fungerer.

Slik er tilfellet med AGM Pad P2. Dette 4G LTE-kompatible Android-nettbrettet er imponerende, spesielt når du vurderer prispunktet på under $200.

Se på Amazon

Spesifikasjonene

11" FHD 90Hz-skjermMediaTek Helio G99-brikkesett 8-kjerne med 2,2Ghz8GB RAM med 256GB intern lagring50MP bakkamera, 8MP frontkameraWidevine L1-sertifisering (lar deg spille av HD- eller 4K-innhold når den høyeste oppløsningen er tilgjengelig)7850mAh-batteri med 200 mAh hurtigladingOSW 14Vekt – 530 g Tykkelse 7,5 mmPris – $199 på AGM-siden og for øyeblikket bare $169 på Amazon

Min erfaring

Jeg har forstått hva kostnadseffektive Android-nettbrett betyr. Du får vanligvis maskinvare i mellomklassen, eldre versjoner av operativsystemet og bloatware. Denne gangen ble jeg overrasket. Selv om AGM Pad P2 tilbyr en mindre premium maskinvareopplevelse, leveres den med den nyeste Android 14 og lite eller ingen bloatware. 

Også: Jeg elsker alt med denne budsjett-Android nettbrett (spesielt prisen)

Faktisk får du en ganske vaniljeversjon av operativsystemet og tre apper du kanskje ikke vanligvis finner på et nettbrett: FM-radio, TabletManager og SIM Toolkit. Bortsett fra det er det hele en standard Android-opplevelse, og det er en god ting. Fordi det ikke er noe ekstra brukergrensesnitt eller bloatware, går AGM Pad P2 veldig bra ut av esken. Apper åpnes raskt, animasjoner er jevne, og video spilles av uten å hoppe eller bufre (så lenge du er på et anstendig nettverk). Ærlig talt, dette nettbrettet fungerer som om det kunne selges for det dobbelte av prisen.

Det eneste som gir bort prisen er det inkluderte etuiet, som er på den svake siden. Etuiet har noe som ser ut som et spor for en penn, men nettbrettet leveres ikke med en.

Når det gjelder skjermen, er den lys og klar, men absolutt ikke den beste jeg noen gang har sett. På nettsteder med annonser eller som er grafikk-tunge, kan nettbrettet ryste litt når du ruller. Men igjen, dette er mellomtonemaskinvare, så det er å forvente. Heldigvis var det en klar og byrdefri opplevelse å se YouTube-videoer, et av de mest populære bruksområdene for nettbrett.

Også: Dette kraftige Android-nettbrettet fungerer også som bilmekaniker. Slik gjør du

For de som er nysgjerrige på hvordan kameraet presterer, fant jeg at det besto noen av nettbrettene på 400 dollar på teknologihyllen min. Det eneste forbeholdet er at når du tar et bilde i portrettmodus, får du ikke mye i veien for redigeringer (for eksempel muligheten til å endre uskarphetsprosenten). Pad P2 tar imidlertid bilder som indikerer et mer kostbart nettbrett, som iPad Air.

Til slutt er batterilevetiden på Pad P2 bra, men ikke bra. Du får enkelt en hel dag ut av en enkelt lading, men det vil avhenge av bruken din. Med lettere bruk (hovedsakelig nettsurfing og e-post), kan du forlenge den levetiden til noen dager. Jeg lot P2 stå i standby-modus, og etter en uke hadde den fortsatt 14 % batteri. Det er ikke så slitsomt.

ZDNETs kjøpsråd

Det vil si at jeg ærlig talt ikke kan klage på den generelle opplevelsen jeg fikk ut av dette rimelige nettbrettet. AGM Pad P2 kjører bra, ser bra ut, inkluderer den nyeste versjonen av Android, høres ganske anstendig ut og har en bunnsolid skjerm. Som jeg sa, den eneste dunken jeg kan gi den er den spinkle saken. Selv om den skal brettes og fungere som stativ, virker den litt for skjør til å holde ut i lang tid. Selvfølgelig kan du sannsynligvis finne et generisk 11-tommers deksel på Amazon som vil tjene det bedre. 

Så lenge du ikke forventer avanserte spesifikasjoner og ytelse, AGM Pad P2 vil overraske deg, spesielt gitt at du kan kjøpe den fra Amazon for i underkant av $170. Det er en tyveri for et nettbrett som sannsynligvis vil tjene deg en stund.