De beste gavekortene til morsdag

0
17

Morsdag er denne helgen, og hvis din mor, stemor, bestemor eller en annen morsfigur er typen som insisterer på at det ikke er noe de vil ha eller trenger, ikke få panikk. Et gavekort er alltid et solid alternativ for å la dem velge ut noe de faktisk vil like. For å spare deg for tid, krefter og muligens penger, har vi gjennomsøkt internett for å finne de beste gavekortene som er tilgjengelige, alt fra de for varehus til de for mat og digitale tjenester. 

Også: De 15 beste morsdagsgavene til teknologielskende mødre

Mange forhandlere, inkludert Starbucks, Amazon og Target, tilbyr muligheten til å sende gavekort via tekstmelding, noe som gjør det enda enklere å vise moren din takknemlighet. For å gjøre dette, last ned butikkene' apper og kjøpe gavekort som du vanligvis gjør. Ved utsjekking velger du alternativet for å sende gavekortet via e-post eller tekstmelding. Hvis du bruker iOS, vil du også se brytere i iMessage som lar deg sende gavekort i en samtale. 

Også: 6 morsdagsgaver som mødre faktisk vil ha, ifølge ZDNET-mødre

De beste gavekortene til morsdagen 2024

Amazon Gavekort

For de som ikke har bestemt seg for å handle fra A til Å

Amazon-logo på en trevegg ved HQ2 Maria Diaz/ZDNET

Et Amazon-gavekort er sannsynligvis det sikreste valget på denne listen, men også det mest nyttige . Med en uendelig katalog med varer å bla gjennom, gir et Amazon-gavekort mottakeren friheten til å velge. Forhandleren lover en til to-dagers frakt for sine fysiske gavekort og levering samme dag for digitale gavekort.

Se nå på Amazon

Alle-gavekort

For kosmetiske prosedyrer

To rosegull Alle gavekort Alle/ZDNET

Et Alle-gavekort er flott for de som vil ha penger til kosmetiske prosedyrer, for eksempel Botox eller hudfyllstoffer. 

Se nå på Alle

Best Buy-gavekort

For toppteknologi med prismatching

Et blått Best Buy-gavekort Best Buy/ZDNET

I flere tiår har Best Buy vært et teknologiparadis for entusiaster og nerder, og bærer praktisk talt alle teknologiske merkevarer og produkter man kunne tenke seg. Mens Amazon har tatt igjen de siste årene når det kommer til gadgettilbud, er det fortsatt en grunn til å handle hos Best Buy i stedet: prismatching. Vis alle gulvmedarbeidere en bedre avtale på et produkt, og de vil matche prisen for å konkurrere. Selv om inventar og leveringstider har fått et slag, er et Best Buy-gavekort det beste alternativet for enhver teknologielskende mottaker.

Se nå på Best Buy/ZDNET

Costco-gavekort

For moren som elsker å spare

costco StackSocial

For de mødrene som elsker sine ukentlige Costco-shoppingturer, gi dem et Costco-gavekort slik at de kan få alt fra dagligvarer til møbler , til tekniske elementer. (Du kan også kjøpe dem et årlig Costco-medlemskap med rabatt akkurat nå.) 

Se nå på Costco

Grubhub-gavekort

For mødre som ønsker noe takeaway

Grubhub-gavekort Grubhub/ZDNET

Hvem elsker ikke takeaway? Matleveringstjenester som Grubhub har boomet de siste par årene, og hvilken bedre måte å vise moren din at du bryr deg om enn å la henne unne seg et godt måltid i. Med et Grubhub-gavekort kan du bestille levering (eller takeaway) fra hundrevis av lokale restauranter, inkludert mor-og-pop-steder – alt fra hjemmet ditt.

Se nå på Grubhub

Disney Plus-gavekort

For Disney-elskende mødre

Disney Plus-gavekort Disney/ZDNET

Det er bare én strømmetjeneste som gir deg høyoppløselig avspilling av multiverset, det er Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Unn mottakeren et ettårsabonnement på Disney Plus med dette digitale gavekortet. Med den får de tilgang til de nyeste superheltfilmene og animasjonen sammen med klassikerne. 

Også: Beste strømmetjenester: Disney Plus 10 andre toppvalg

Se nå hos Disney

Etsy-gavekort

For mødre som søker skreddersydde gaver

Etsy gavekort med blå bakgrunn Etsy/ZDNET

Hvis du vil gi din mor noe litt mer tilpasset og unikt, vurder et Etsy-gavekort. Hun kan finne alt fra klær til hjemmeinnredning til glass, mye av det kan tilpasses. I tillegg vil du støtte små bedrifter.

Se nå på Etsy

Lyft-gavekort

For mors neste tur

Lyft gavekort Lyft/ZDNET

Moren din kan bruke et Lyft-gavekort for enten en tur til flyplassen (tre timer for tidlig, det er vi sikker på) eller ut til morsdagsbrunsj. Et Uber-gavekort er mer fleksibelt enn du tror og gir en flott gave som kommer godt med uansett når og hvor.

Se nå på Amazon

Hvordan valgte vi disse morsdagsgavekortene ?

Shopping er overveldende, forsendelsesdatoer er upålitelige, og noen ganger er den beste gaven å la mottakeren bestemme. Jeg vet at disse gavekortene aldri har sviktet meg – eller personen jeg har gitt det til – ned. For morsdagen var vi også sikker på å vurdere gavekort som moren i livet ditt ville finne nyttige fra teknologi og underholdningsbehov til takeaway. Selv om vi inkluderte alternativer fra store forhandlere som Amazon og Disney, var vi også sikre på å vurdere lokale butikker, derav vårt Etsy-valg. 

Kan jeg bytte inn gamle enheter for et Amazon-gavekort?

Ja. Hvis du eller moren din trenger litt vårrengjøringsmotivasjon, tilbyr Amazon et betalingssystem for resirkulering av gammel elektronikk via deres innbytteprogram. Les mer om hvordan det fungerer her. 

Er et gavekort en god morsdagsgave?

De fleste mødre vil sannsynligvis fortelle deg at det er tanken som teller når det gjelder gaveutdeling. Når det er sagt, er et gavekort en fin gest, spesielt hvis du har valgt det for et sted eller en forhandler du vet de elsker. Gavekort er også et godt alternativ hvis du er bekymret for forsendelsesdatoer eller ønsker å gi moren din friheten til å velge ut noe selv. 

Når er morsdag 2024? h2>

I år faller morsdagen på søndag 12. mai.