Denne iPad-en på 349 dollar var den beste kunngjøringen under Apples «Let Loose»; begivenhet

0
18
Apple iPad Kerry Wan/ZDNET

Under Apples "Slipp løs" begivenheten annonserte selskapet flere iPad-oppgraderinger, inkludert en større iPad Air, Apple Silicon-fremskritt, den tynneste forbrukerenheten til nå, og mer. Apple-fans som liker de enklere tingene, kan imidlertid nå kjøpe basismodellen av tiende generasjons iPad for $349, permanent ned fra $449.

Også: Jeg har brukt hver iPad siden originalen. Her er mitt kjøpsråd for de nye 2024-modellene

Med lanseringen av sine nye iPad-er kuttet ikke Apple bare prisen på sin 10. generasjons iPad; selskapet avviklet også sin niende generasjons iPad. Som et resultat av dette annonserer Apple nå 10. generasjons iPad, lansert i oktober 2022, som basismodell på inngangsnivå.

Se på Best Buy

ZDNET testet standard iPad i fjor og kalte den et “forvirrende godt nettbrett”," applauderer det for sitt frontvendte landskapskamera (som de nye Pro- og Air-modellene nettopp har tatt i bruk), pålitelig batterilevetid og USB-C-port, som var en større avtale på den tiden enn den er i dag.

Tiende generasjons iPad signaliserer Apples offisielle pensjonering av sin eldre iPad-maskinvare, som inkluderte A13 Bionic-brikken og en fysisk Hjem-knapp. Nå tar 10. generasjons iPad ledelsen som Apples nettbrett som er lett å anbefale, takket være det nye lavere prispunktet.

De nye iPad Air og iPad Pro har henholdsvis M2- og M4-brikker ; begge prosessorene finnes vanligvis i Apples svært dyktige MacBook-datamaskiner, noe som gjør de nyere iPadene raskere og mer brukbare.

Også: Apples maskinvareblitz i M4 iPad Pro mangler programvaremagien for å få den til å synge

Likevel er 10. generasjons iPad et utmerket alternativ for folk som ikke trenger iPaden sin for å kjøre grafikktunge programvareapplikasjoner. Hvis du vil ha en iPad for uformell bruk, som å se på YouTube, surfe på nettet og ringe eller sende tekstmeldinger til venner, er standard iPad uten tvil det beste alternativet, og du trenger ikke å betale over 1000 USD for den.