Hvor kan du forhåndsbestille iPad Pro, iPad Air og Apple Pencil Pro – og de beste tilbudene akkurat nå

0
8
Apple iPad Air og iPad Pro (2024) Apple/ZDNET

Under den virtuelle "Slipp løs" begivenhet denne uken la Apple til to oppgraderte iPad-modeller til nettbrettutvalget: sjette generasjons iPad Air og syvende generasjon iPad Pro. I tillegg lanserte selskapet et nytt Magic Keyboard og en Apple Pencil Pro for å avrunder nettbrettopplevelsen.

Også: Jeg har brukt hver iPad siden originalen. Her er mitt kjøpsråd for de nye 2024-modellene

Du kan bestille alle disse nye iPad-modellene og tilbehøret akkurat nå og få dem så snart som neste uke, onsdag 15. mai. Her&apos ;er hvor du kan kjøpe og spare på de nye produktene.

iPad Air (6. generasjon) 

ipad-air-colors Apple

For første gang kommer Apples letteste iPad-modell i to forskjellige størrelser: 11 tommer og 13 tommer. I tillegg starter iPad Air nå på 128 GB i stedet for bare 64 GB som Apple tidligere inkluderte i basismodellen. Den nye iPad Air drives av en M2-brikke og lover raskere Wi-Fi. 11-tommers iPad Air starter på $599, og 13-tommers iPad Air starter på $799.

Se på AppleView på AmazonView på Best BuyView på Adorama

iPad Pro (7. generasjon)

ipad-pro-sizes-2024 Apple

Apples nye iPad Pro har spesielt en ytelseshopp, takket være overgangen fra en M2-brikke til en ny M4-brikke, som selskapet sier leverer opptil 4 ganger raskere GPU-gjengivelse og 50 % raskere CPU-ytelse enn M2 i forrige iPad Pro. 

Også: iPad Pro (2024) vs. iPad Air (2024): Hvilket Apple-nettbrett bør du kjøpe?

Den nye iPad Pro har også en Ultra Retina XDR-skjerm, som Apple kalte “verdens mest avanserte skjerm”. Nok en gang kommer nettbrettet i to størrelser (11 tommer og 13 tommer), og begge er tynnere enn tidligere versjoner (13-tommers iPad Pro er Apples tynneste produkt hittil, med 5,1 mm). 11-tommers iPad Pro starter på $999, og 13-tommers iPad Pro starter på $1299.

Se på AppleView på AmazonView på Best BuyView på Adorama

Apple Magic Keyboard 

Sidevisningen av det nye Apple Magic Keyboard for iPad Pro M4 Apple/ZDNET

Det er et helt nytt Magic Keyboard for de nye iPad Pro-modellene. Den er tynnere og lettere, har en rekke funksjonstaster, og har en større styreflate, som Apple sier vil få det til å føles som å bruke en MacBook. Apple har priset tastaturet til $299 for 11-tommersmodellen og $349 for 13-tommersmodellen.

Se på AppleView på Best BuyView på Adorama

Apple Pencil Pro

skjermbilde-2024-05-07-at-10-34-41am.png

Lag oppdateringer for iPad Pro w Pro Pencil 

Apple

Til slutt kunngjorde Apple en tredje generasjons Apple Pencil som den&apos ;s dubbing Apple Pencil Pro. Apples nyeste pekepenn støtter Apple Find My og inkluderer en ny sensor i fatet, som muliggjør nye bevegelser, som klem og fatrulling. Apple Pencil Pro koster 129 USD og fungerer med både de nye iPad Air- og iPad Pro-modellene.

Se på AppleView på AmazonView på Best BuyView på Adorama