GroupMe-chattene dine er i ferd med å bli mye smartere med Copilots hjelp

0
10
GroupMe Sabrina Ortiz/ZDNET

GroupMe har vært løsningen for store gruppechatter for å samarbeide uten å bekymre deg for grønt eller blått bobler, problemer med tekstformatering, kompatibilitet på tvers av plattformer, deling av telefonnumre og mer. Nå har meldingsplattformen en betydelig AI-oppgradering, noe som gjør chatting til en enda mer sømløs opplevelse.

Også: Hva kan du forvente av Google I/O 2024: Android 15, Gemini, Wear OS og mer

Forrige uke kunngjorde GroupMe at meldingsappen nå er infundert med Copilot, noe som betyr at du kan få Microsofts AI-assistent rett i GroupMe-grensesnittet. Som demovideoen nedenfor viser, kan du holde nede en melding og klikke på "Spør Copilot" mulighet for å få et Copilot-generert svar.

Dette er spesielt nyttig for studenter, som ofte er avhengige av plattformen for å kommunisere som en klasse for å samarbeide om prosjekter, studieveiledninger, lekser og mer. Nå, hvis noen har et spørsmål om materialet, kan de få et svar uten å forlate chatten.

I tillegg til å svare på spørsmål om materialet, kan elevene også utnytte Copilot for sine generative evner, og be den om å lage klasse materialer som skisser, studieveiledninger og mer.

Også: OpenAI avduker nye ChatGPT-funksjoner i dag – søkemotor er ikke inkludert

GroupMe la også til noen ikke-AI-relaterte oppgraderinger til plattformen, inkludert deling av emoji-reaksjoner ved å holde nede en melding; lenkeforhåndsvisninger for populære delte lenker som X-poster, Instagram Reels, Spotify og mer; fremhevede pinner for å fremheve de viktigste meldingene i en chat; et fornyet hendelsesgrensesnitt; og videosamtaler drevet av Microsoft Teams. 

GroupMe planlegger å rulle ut disse oppdateringene i løpet av de neste ukene på alle støttede plattformer, inkludert Apple, Android, nettet og en ny Windows 11 app. Hvis du vil ha Copilots assistanse tidligere, kan du få det gratis fra Copilots nettsted eller Android- og iOS-appene.