Meta Quest er nå din 'ultimate underholdning på flyet' – hvordan slå på reisemodus

0
11

quest-reisemodus Meta

Å bruke Meta Quest mens du er på farten – i hvert fall mens du er på et fly – ble akkurat enklere. Meta annonserte i dag at en "eksperimentell" Reisemodus er nå tilgjengelig på Quest 2- og Quest 3-hodesettene.

Apples Vision Pro debuterte med en reisemodus, men Quest 2, tilgjengelig siden oktober 2020, og Quest 3, tilgjengelig siden oktober 2023, har vært vanskelig å bruke i et kjøretøy i bevegelse på grunn av hvordan enhetene' posisjonssporingsarbeid. Siden det er basert på fysisk plassering, ville Quests grensesnitt fly bort i motsatt retning, inntil nå.

Den nye reisemodusen lar deg bruke Quest-headsettet ditt som vanlig mens du flyr, inkludert støtte for passthrough og posisjonssporing.

Også: Meta Quest 3-anmeldelse: VR-headsettet folk flest bør kjøpe i 2024

For å aktivere reisemodus på Quest, trykk på Meta-knappen på høyre kontroller for å få frem menyen. Hold markøren over klokken og velg "Hurtiginnstillinger" når den nye menyen vises. Velg "Innstillinger" fra øverst til høyre og velg "Eksperimentell." Derfra kan du slå på reisemodus.

Etter at du har aktivert funksjonen, kan du enkelt slå den på eller av fra hurtiginnstillingsmenyen.

Med reisemodus sier Meta the Quest blir “den ultimate underholdningsenheten på flyet, slik at du kan se filmer på en massiv virtuell skjerm, slappe av med et spill eller meditasjonsapp, og til og med få litt arbeid gjort privat.” Funksjonen fortsetter til og med å fungere når du ser ut et vindu, noe Apple-støtte advarer kan forårsake problemer med Vision Pros reisemodus.

Avhengig av hvilket flyselskap du flyr, sier Meta, kan Quest-en din oppdager automatisk at du er på et fly og anbefaler å slå på reisemodus så snart du slår på headsettet.

Meta bemerket at siden den spesifikt innstilte algoritmer til bevegelsen til et fly, gjør reisemodus' t støtte andre transportmetoder som en bil eller en t-bane. Støtte for andre reisemåter kommer senere.