OpenAI avduker nye ChatGPT-funksjoner i dag – søkemotor er ikke inkludert

0
16
ChatGPT Sabrina Ortiz/ZDNET

Siden den første suksessen med lanseringen av ChatGPT, har OpenAI jobbet for å opprettholde momentumet ved å gi ut en rekke av nye AI-modeller, funksjoner, rammer og mer. Neste uke vil selskapet gi publikum en titt på sine siste prosjekter.

Også: Hvordan bruke ChatGPT til å skrive kode: Hva det kan og ikke kan gjøre for deg

Med rykter om en lanseringsbegivenhet som sirkulerer hele uken, bekreftet OpenAI forrige uke via et X-innlegg at det vil holde en "Våroppdateringer" arrangement i dag, 13. mai kl. 10 PT, som publikum inviteres til å delta på via en livestream på selskapets hjemmeside.

Selskapet holdt begivenhetens beskrivelse vag, og oppmuntret brukere til å stille inn live for en demo av “noen ChatGPT- og GPT-4-oppdateringer”. Hvis du ventet på kunngjøringer om GPT-5 eller en AI-drevet søkemotor, ville du bli skuffet over å høre at OpenAI-sjef Sam Altman stengte denne muligheten.

Kort etter at OpenAI bekreftet hendelsen, tok Altman til X for å presisere at kunngjøringene heller ikke ville omfatte. Han la imidlertid til at han forventer at folk vil "elske" de "nye tingene" oppstarten har jobbet med.

Hva kan disse andre oppdateringene være? Hvis du har brukt ChatGPT siden den først ble lansert, vil du vite at – når det gjelder brukeropplevelse – forblir gratisversjonen av chatboten relativt uendret.

Dette gir betydelig rom for potensielle oppgraderinger til gratisversjonen, inkludert å endre den underliggende modellen fra GPT-3.5 til GPT-4, legge til DALL-E-støtte, multimodale spørsmål, fotnoter og mer. Alle disse funksjonene er allerede tilgjengelige i ChatGPT Plus og i gratisversjonen av Microsoft Copilot. Det er også mulighet for at vi vil lære mer om den mystiske OpenAI-tilknyttede chatboten, hvis evner har gjort brukerne utrolig imponert.