Google ertet nettopp AR-smartbriller, og du kan allerede se hvordan programvaren fungerer

0
11
Telefonsøker Google AR-briller Skjermbilde av Nina Raemont/ZDNET

Smartbriller er på topp i 2024. Amazon har sitt Echo Innfatninger, Meta har sine Ray-Ban-briller, og det ser ut til at nye merker avduker sine smarte briller for hver ny måned i året. Kan Google bli neste?

Også: Alt annonsert på Google I/O 2024: Gemini, Search, Project Astra og mer

Google ertet på snikende vis sine ubeskrivelige smarte briller på sitt I/O-arrangement tirsdag i Mountain View, California. Under en demonstrasjon av kameraets AI-assistent, Gemini Live, viste en video noen som stilte Gemini Live-spørsmål mens de pekte telefonkameraet rundt, for eksempel hvilket nabolag de var i og hvilke objekter i nærheten laget lyder. 

< p>Deretter spør foredragsholderen Gemini Live hvor hun så brillene hennes. Foredragsholderen tar deretter opp brillene fra skrivebordet, setter dem på og begynner å spørre brillene om lignende spørsmål. Smartbrillene gjorde alt telefonen nettopp gjorde.

Gemini Live bruker videoforståelsesevner utviklet av Google DeepMinds Project Astra. Project Astra burde spille en stor rolle med disse ikke avslørte smarte brillene, men vi vet ikke sikkert før brillene. detaljer avdukes. 

Andre smarte briller har hatt stor suksess i år. Smarte briller er en AI-støttet bærbar enhet som kan ta bilder og videoer, spille av musikk og podcaster, og til og med svare på de mest presserende spørsmålene dine, alt gjennom talemeldinger. 

Også: Hvorfor Metas Ray-Ban smarte briller er mitt favorittteknologikjøp i år

Min kollega Kerry Wan skrev en strålende anmeldelse av Metas Ray-Ban smarte briller, og innrømmet at han har byttet ut hans reseptbelagte linser for AI-bærbare, og ZDNETs Prakhar Khanna sa at brillene er hans favorittteknologiprodukt for året i en nylig artikkel.  

Vi vet ikke mye mer om Googles smarte briller enn hva som er hentet fra denne teaseren, men det er noe å holde øye med.