Uber har nettopp avduket en skytteltjeneste og 4 andre måter å spare penger på

0
14
Three= Uber/Nina Raemont/ZDNET

< p>Uber avduket flere nye funksjoner på onsdag på sitt Go Get-arrangement som vil endre hvordan folk bruker appen. Produktene legger vekt på kostnadseffektive kjøreturer, planlagte turer og partnerskap. I tråd med merkevarens mål om å være «alt av bevegelse», utvider Uber sine tilbud med skytteltjenester til store arrangementer; rabatterte turer; en Uber Caregiver-funksjon som fungerer med forsikringsleverandører for pleie i nettverket; og et nytt Costco-partnerskap. 

Også: Uber legger til sikkerhetsalternativer som alle bør bruke

Risemeldingsappens fokus på rabatterte turer gjennom skytteltjenester, planlagte delte turer og et rabattert Uber One-medlemskap for studenter kommer midt i kundeklager av høyere priser. De nye funksjonene tilbyr ryttere en måte å omgå de høye kostnadene ved en individuell tur ved å oppmuntre til andre former for transport, enten det er planlagte delte turer eller skyttelturer. Fortsett å lese for å lære mer om alle Ubers nyeste produktlanseringer.

1. Uber Shuttle 

Tenk på Uber Shuttle som en privatisert og personlig busstjeneste. Med Uber Shuttle som lanseres i sommer, kan du reservere opptil fem seter på en lokal skytteltjeneste med andre på vei til samme destinasjon, enten det er en flyplass, en konsert eller en sportsbegivenhet. Du kan bestille sete opptil syv dager og så nært som fem minutter før bussens planlagte avgang. Her er den beste delen: Uber Shuttle-turer vil ikke bli påvirket av høye priser og vil koste “en brøkdel av prisen” av en UberX. 

Også: Waymo selvkjørende biler leverer Uber Eats-bestillinger

“Når vi ser fremover, er vi glade for å samarbeide med flyplasser og lokale tjenestemenn for å tilby praktisk flyplasstransport til ryttere i byer over hele verden,”" heter det i pressemeldingen. Gitt Ubers partnerskap med LiveNation, vil Uber Shuttle rulle ut til utvalgte amfiteatre over hele USA. Forvent at de første bussene kommer til Chicago, Pittsburgh, Charlotte og Miamis Hard Rock Stadium.

2. Planlegg UberX-deling

Alle vet at det er mye mer kostnadseffektivt å dele en Uber enn å sykle alene. Uber er satt til å gjøre den delte turen enda billigere når du planlegger en delt tur alt fra 10 minutter til 30 dager i forveien. Rytterne vil spare i gjennomsnitt 25 % på denne turen sammenlignet med UberX, ifølge utgivelsen. Denne funksjonen rulles ut til kunder i New York City, Los Angeles, Chicago, San Francisco, San Diego og Atlanta i dag.

3. Uber One for Students

Studenter kan nå betale $5 per måned eller $48 per år for tilgang til et Uber One-medlemskap, med fordeler som kun for medlemmer, ingen leveringsavgifter og opptil 10 % rabatt på bestillinger. Daglige rabatter på bestillinger fra Domino's, Starbucks og Taco Bell er også inkludert. Amerikanske studenter kan begynne å dra nytte av medlemskapet i mai. I juli lanserer Uber Uber One for studenter i Canada, Australia, New Zealand og Mexico, etterfulgt av Frankrike og Japan i september.

4. Uber Caregiver 

Uber Caregiver gjør omsorgen enklere ved automatisk å gå inn og bruke dine kjære' fordeler i appen. Du kan ta vare på din kjære ved å planlegge turer til avtaler, kjøpe medisinsk utstyr og reseptfrie produkter og bestille dagligvarer på deres vegne, fra og med denne sommeren.

Omsorgspersoner kan også kommunisere med sjåføren gjennom en treveis chat i appen. Caregiver støtter kunder over 65 med Medicare Advantage, Medicaid-mottakere og kunder med kommersiell forsikring fra arbeidsgiveren deres. 

Også: De beste appene for matlevering: DoorDash, Grubhub, Uber Eats og flere sammenlignet

For å se om forsikringsleverandøren din er en Uber Caregiver-partner, besøk uberhealth.com/caregiver. Uber er i aktive diskusjoner med ledende amerikanske helseleverandører og forventer å bringe disse organisasjonene online denne sommeren, ifølge en talsperson for selskapet.

5. Costco-partnerskap 

Uber Eats samarbeider med utvalgte Costco-steder for å tilby varene deres på appen for levering. Nei, pølse på $1 er ikke inkludert, men $5 rotisserie-kylling er det. Partnerskapet betyr at du ikke trenger å være Costco-medlem for å få tilgang til Costco-produkter, men Costco-medlemmer vil også spare mer på sine Uber Eats-bestillinger, ifølge pressemeldingen. Costco-medlemmer vil også få 20 % rabatt på Uber One-medlemskapet sitt.