Jeg testet en robotstøvsuger med en håndholdt støvsuger som tømmer seg selv

0
12
Ecovacs Deebot T30S Combo robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

Ecovacs har nettopp lansert en ny Deebot T30S Combo 3-i-1 robotstøvsuger, mopp og håndholdt støvsuger for $1200. Robotstøvsugeren har en bransjeledende 11.000 Pa sugekraft, uttrekkbare moppputer for å takle hjørner og kanter , en ny v-formet børste for å forhindre floker, en selvtømmende håndholdt støvsuger, og selvvaskende og selvtømmende funksjoner for roboten. Selv om jeg ikke hadde noen problemer med kartlegging, fant jeg Deebot T30S'ene objektunngåelse lot noe å være ønsket. Den unngår ikke gjenstander som er for store for børsten, slik andre roboter kan. Moppeputene løfter seg bare 9 mm opp fra gulvet, noe som ikke er nok til å holde tepper med middels hauger tørre.

Tre-i-ett robotstøvsugere har blitt min favoritttype smarte husholdningsenheter. Jeg strekker meg allerede etter den trådløse støvsugeren daglig til forskjellige formål, enten for å rydde opp smuler på tregulvene eller for å støvsuge opp kjæledyrhår fra hundens teppe. Jeg kjører også roboten min støvsuger og mopp daglig, så å ha begge kommet sammen med fordelene ved et dobbelt støvoppsamlingssystem er denne rene freakens drøm. 

Også: The beste robotstøvsugere du kan kjøpe i 2024: Eksperttestet

Ecovacs Deebot T30S Combo er den andre tre-i-en robotstøvsuger, mopp og trådløs vakuumløsning jeg har testet. Den første er flaggskipet Deebot X2 Omni Combo Complete, som selges for $1800. T30S Combo-ekvivalenten er Deebot X2 Omni Combo-varianten, som har en MSRP på $1600 (for øyeblikket rabattert på $1400).

Se på Amazon

Deebot T30S Combo har den sterkeste sugekraften på markedet med 11 000 Pa, og konkurrerer med den nye Yeedi M12 Pro+. Dette sterke suget har vist seg ekstremt effektivt i mitt hjems renslighetskamp, ​​spesielt på tepper og tepper. Jeg kjørte T30S-robotstøvsugeren på den høyeste sugeinnstillingen, og den etterlot gulvene mine plettfrie, noe som er mye å si i et hus med tre barn som ikke ser ut til å vite hva en søppelbøtte er og en hund som stadig forlater svart og hvite hår i kjølvannet.

Denne egenskapen gjør T30S til en av de beste robotstøvsugere jeg har prøvd. Jeg skulle ønske det var bedre til å unngå hindringer, spesielt på grunn av mine rotete barn. Da den støvsugde nede så effektivt, satte jeg opp enheten oppe for å håndtere andre etasje, hjemmet til soverommene våre. Gulvet er delt i halvt teppe og halvt hardtre. T30S robotstøvsuger ble stadig viklet inn i tilfeldige stykker av barn. ting, for eksempel en sokk under sengen, et lite kosedyr eller kantene på et teppe som berører gulvet. 

Ecovacs Deebot T30S Combo robotstøvsuger og mopp

Den V-formede børstevalsen er ment å forhindre floker.

Maria Diaz/ZDNET

Dette problemet betyr at jeg ikke kan kjøre enheten i barna mine' rom med mindre jeg er nøye med hva som er strødd rundt på gulvet, noe som gjør det sannsynligvis bedre for hjem uten yngre (eller rotete) barn. Jeg plukker opp alt under sengene med en stående støvsuger uansett, så dette problemet har ikke vært noen stor ulempe. 

Også: De beste robotstøvsugere for kjæledyrhår: Eksperttestet

Med støvsugingsfunksjoner til side, er det på tide å diskutere TrueEdge Adaptive Edge mopping-funksjonen. T30S-robotens moppeputer strekker seg ut til kantene på roboten for å nå hjørner og under apparater, og de trekker seg tilbake etter behov. Denne funksjonen fungerer godt rundt et hjørne eller bena på en stol, siden moppen ikke savner noen flekker. 

Ecovacs Deebot T30S Combo robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Roboten returnerer med jevne mellomrom til basestasjonen under rengjøring for å vaske moppputene autonomt med varmt vann, så alt du trenger å bekymre deg for er å fylle på rentvannstanken og tømme den skitne vanntanken. Selv om du tror at gulvene dine er rene, garanterer jeg at du vil bli overrasket over hvor skittent vannet er.

Moppeputene løfter seg automatisk og roboten øker sugekraften ved rengjøring av tepper for en dyp rengjøring. Fordi moppputene bare løfter seg til 9 mm ved rengjøring av tepper og tepper, lot de det mellomstore stueteppet mitt være vått, noe som er en annen grunn til at jeg bestemte meg for å flytte T30S ovenpå. Roboten holdt alle tepper og tepper i den andre etasjen helt tørre, inkludert soveromsteppene.

Ecovacs Deebot T30S Combo robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Videre til funksjonen som gjør at Deebot T30S Combo skiller seg ut fra alle konkurrenter: den selvtømmende trådløse støvsugeren. Den håndholdte støvsugeren med T30S Combo har opptil 60 minutters kjøretid, og konkurrerer med flaggskipet Dyson V15 Detect trådløs støvsuger, noe som gjør den til et godt valg for rengjøring mellom sofaputer, støvsuging av luftventiler og rengjøring av trappene på en enkelt lading . 

Også: Jeg har testet 25+ robotstøvsugermopper – disse er de beste

Vi liker å ta den håndholdte trådløse støvsugeren ut til bilen, og en enkelt lading er nok til å støvsuge kjøretøyet vårt, inkludert smulene i tre barnebilseter. Du trenger ikke å åpne søppeldunken manuelt for å tømme innholdet i en søppeldunk. Hvis du setter enheten ned for å lade ved basestasjonen etter 30 sekunder unna, vil den utløse den håndholdte søppelkassen i den samme støvposen som brukes til å tømme robotstøvsugerens søppelkasse, uten å trykke på en eneste knapp.

Ecovacs Deebot T30S Combo robotstøvsuger og mopp

Tilbehør følger med Ecovacs Deebot T30S Combo, selv om jeg skulle ønske den hadde en gulvbørste.

Maria Diaz/ZDNET

Mitt eneste ønske er at den håndholdte støvsugeren hadde en gulvbørste, så jeg kunne bruke enheten på tepper for rask opprydding, slik jeg kan med Deebot X2 Combo Complete i underetasjen. 

ZDNETs kjøpsråd

Ecovacs beskriver T30S Combo som en mellomtone 3-i-1 robotstøvsuger. Ecovacs kobler sammen en imponerende mellomtonerobot med en avansert basestasjon og håndholdt støvsuger. Resultatet er et "mellomtone" robotstøvsuger priset til $1200. Men det ville være best å vurdere hva du får for den prisen, pluss det faktum at du sannsynligvis vil kunne finne det rabattert under salgsarrangementer, som Prime Day.

Selv om robotstøvsuger og Mopper ser ut til å bli dyrere for hver lansering, en robotstøvsuger og mopp med disse spesifikasjonene, pluss en selvtømmende og selvvaskende stasjon, ville kostet 1200 dollar for et år eller to siden. Å legge til en selvtømmende håndstøvsuger er en ekstra fordel for folk som ønsker flere alternativer for rengjøring av hjemmet. 

Jeg er en penning-pincher, men jeg ville fanget Deebot T30S Combo under en salg, spesielt hvis jeg kunne spare $200 av den opprinnelige prisen. Å ha muligheten til å raskt ta tak i den trådløse støvsugeren for å håndtere jobber roboten ikke kan nå, er for praktisk til å la være.