Møt Gemini Education: Tre måter Google utstyrer elever og lærere med AI

0
9
Blyant- og chatbot-illustrasjon Getty Images/Malte Mueller

Googles Gemini-assistent kan optimere nesten hvert trinn i en brukers arbeidsflyt , inkludert e-poster, presentasjoner, dokumenter og mer. 

Også: 3 grunner til å oppgradere til Gemini Advanced, fra Google I/O 2024

< p>På torsdag introduserte Google nye plantillegg, beskyttelser og funksjoner, slik at utdanningsinstitusjoner, lærere og studenter også kan dra nytte av Geminis fordeler. 

1. Gemini Education

Opprinnelig annonsert i februar, Gemini Education er et tillegg som utdanningsinstitusjoner kan registrere seg for for å få tilgang til AI-funksjoner i Google Workspace. Tillegget inkluderer ekstra beskyttelse og funksjoner som gjør at den passer bedre for akademiske behov. 

Tillegget tilbys i to forskjellige nivåer: Gemini Education, et tilbud til lavere priser med en månedlig bruksgrense, og Gemini Education Premium, som gir brukere full tilgang til generative AI-verktøy i Workspace og mer avanserte funksjoner som AI- drevet notattaking, sammendrag i Meet og mer. 

Også: Denne subtile (men nyttige) AI-funksjonen var min favoritt kunngjøring fra Google I/O 2024< /p>

Gemini Education-tilleggene har ikke et minimumskjøpskrav, noe som gjør det mulig for utdanningsinstitusjoner å tilpasse abonnementene sine for å passe deres behov. Begge nivåene er imidlertid bare tilgjengelige for brukere som er 18 år eller eldre. Interesserte lærere kan besøke Workspace for Education-siden for prisinformasjon. 

Google sa at lærere fikk hjelp under testing fra Google Workspace med alle slags oppgaver, inkludert å sette sammen leksjoner planlegge maler, tilskuddsforslag eller stillingsbeskrivelser, oppsummere lange e-posttråder, lage agendaer for utviklingsøkter og generere engasjerende bilder i Slides.

Google

2. Skolekontobrukere får gratis databeskyttelse 

Alle lærere og elever over 18 år med skolekontoer vil snart ha tilgang til ekstra databeskyttelse når de får tilgang til Gemini uten ekstra kostnad. Disse ekstra beskyttelsene sikrer lærere' og studenter' data blir ikke gjennomgått av noen andre, brukt til å trene kunstig intelligens-modeller eller delt med andre institusjoner eller brukere, ifølge Google. 

Dette nye beskyttelsesnivået er viktig fordi det adresserer bekymringer om akademisk integritet. Studenter kan ha trygghet ved å vite at hvis de legger inn et essay for korrekturlesing, vil det ikke bli brukt til å trene modeller og potensielt vises i et AI-generert svar for det samme emnet. 

Også: 5 måter AI kan hjelpe deg med å studere til finaler – gratis

Det er ingen tilleggsinformasjon om når du kan forvente funksjonen annet enn at den kommer snart. 

3. Ny chat med Gemini-funksjoner 

Google er også "snart" legger til to nye utvidelser til Chat with Gemini og en ny funksjon for guidet øvelsesquiz for å forbedre brukerne' læringserfaringer. 

En OpenStax-utvidelse vil tillate Gemini å hente informasjon fra Rice Universitys OpenStax-utdanningsressurser ved å skrive "@OpenStax" i chatten, etterfulgt av en spørring. 

Google

Som vist i videoen ovenfor, inkluderer svarene fra Gemini sitater og lenker til «relevant fagfellevurdert lærebokinnhold», ifølge Google. Disse sitatene bidrar til å adressere et betydelig smertepunkt for brukere når de bruker generative AI-modeller – påliteligheten til et svar. 

Også: Google Glass vs. Project Astra: Sergey Brin on AI wearables og hans mest populære bruksområde

En Data Commons-utvidelse lar brukere visualisere data om komplekse emner ved å skrive inn “@Data-Commons”, etterfulgt av emnet de vil ha lære mer om. Svarene kommer fra "autoritative kilder", ifølge Google. 

Til slutt kan studentene forberede seg til eksamen med den nye funksjonen for guidede øvelsesquizer. Denne funksjonen lar Gemini teste elever' kunnskap om et emne og gi tilbakemelding på svarene deres. Alt en student trenger å gjøre er å skrive inn "Quiz me on", etterfulgt av emnet.