Disse ørepluggene er en drøm for sidesovere. Men det er en hake

0
14
Soundcore 4 mot 4 rug-øreplugger Nina Raemont/ZDNET

ZDNET-nøkkeluttak 

Sleep A20 er Soundcores nyeste øreplugger designet for søvn, og selges for $150 på Amazon. De spesialdesignede soveøreproppene er komfortable nok til å ha på seg hele natten, og er perfekte for å lytte til omgivelsesstøy før du sovner .Støymaskeringen er imidlertid ikke sterk for å dempe miljølyder, så jeg vil ikke anbefale disse for folk som ønsker å dempe støy fra soverommet. 

Å lytte til lydbøker, podcaster eller omgivelseslydlandskap for å sovne har blitt en trend blant de slitne. Selv om du kan stikke inn et hvilket som helst par ørepropper for å hjelpe deg med å klokke ut på slutten av dagen, vil du sannsynligvis oppleve noe ubehag før du får fulle åtte timer – spesielt hvis du sover på siden.' xA0;

Det er der søvnøreplugger kommer inn. Med sin diskrete og lette design er Sleep A20 øreproppene laget for ikke bare å sitte i ørene hele natten, men være komfortable nok til å sove godt med. 

< p>Også: Beste sovehodetelefoner 

Da min kollega anmeldte Soundcores Sleep A10-øreplugger i fjor, skrev hun at de hadde noen fallgruver, men at de til syvende og sist var et forfriskende tillegg til det fremvoksende markedet for bærbare soveutstyr. Et år senere, med utgivelsen av Sleep A20, var jeg glad for å se at Soundcore tok tilbakemeldingene til hjertet ved utformingen av de nye øreproppene, korrigerte problemene nevnt av anmeldere, samtidig som den introduserte en rekke nye og forbedrede funksjoner.

Se på Amazon

Ørepluggene kommer i et slankt, matt sandsteinsdeksel, og deres flate, glatte design utstråler en dempet og avslappende formfaktor. Dette er viktig, siden det er to essensielle egenskaper som søvnøreplugger trenger for at jeg skal kunne godkjenne dem: komfort og lyddempende. Hvis et merke klarer disse to tingene, er de 80 % der. 

La oss starte med komfort. Som en som har brukt sovemaskehodetelefoner og ørepropper som stikker ut mens de ligger på siden min, ligger de beste wearables for søvn etter min mening rett i øret. Disse øreproppene er mindre enn tommelen din, og har en flat knopp-design med to silikondeksler: en på øreproppen og en på vingen. Som en vanlig sidesovende kan jeg si at jeg ikke opplevde ubehag, trykk eller påtrenging mens jeg hadde på meg disse knoppene. A20-knoppene gir først og fremst neglekomfort, og nærmer seg å være totalt umerkelig på grunn av deres gjennomtenkte, flate design. 

Også: Våre favoritt Anker-søvnøreplugger er fortsatt $40 i rabatt

På andre måter klarte imidlertid øreproppene ikke å maskere miljøstøy. Soverommet mitt har utsikt over en travel toveisgate i Brooklyn som ser sin rimelige andel av natttrafikken, så det er et flott testområde for alt som har med støyreduksjon å gjøre. Selv med øreproppene på middels volum (høyt volum holdt meg våken) og et lydbilde som spilte, kunne jeg høre sirenene utenfor leiligheten min. Soundcore kom med noen ganske dristige påstander om disse øreproppene' evne til å blokkere “en partner som sager ved, hogger tømmerstokker eller sliper grus.” Jeg tror ikke de kan. 

Selv om jeg ikke vil anbefale disse til folk som trenger en støyreduserende øreplugg for å få dem til å sove eller dempe ned det høylytte miljøet, vil jeg anbefale disse til folk som allerede har roligere soveromsmiljøer og trenger å lytte til noe, som f.eks. lyder av rennende vann, lydbøker eller brun støy for å sovne. 

Hånd som holder en Soundcore Sleep A20-øreplugg Nina Raemont/ZDNET

Andre tilleggsfunksjoner veier opp for det øreproppene mangler i støyreduksjon. Det er flere omgivelseslydlandskap i Soundcore-appen enn du kunne håpe på, inkludert omgivelseslyder som gjenskaper et romskip som tar av eller klikk-klakker på et tastatur. Det er snorkemaskering, storm- og leirbållyder – og enda mer obskure valg som mikrobrannlyder (uansett hva det er). Det er også noen beroligende pianolyder, og et alternativ for syngeskåler for de som liker å meditere før sengetid.

Du kan også lage visse lyder, som pianomusikk med hvit støy og snorkemaskering, for en personlig lydbilde. Selv om du ikke bruker disse for å sove, kan A20-øreproppene være herlige for å ta raske lur eller korte meditasjonsøkter i løpet av en stressende arbeidsdag. Når du har funnet en lyd som hjelper deg med å treffe høyet, legger du den til i biblioteket ditt, så spiller den gjennom ørepluggene for natten. 

Dessuten: De beste støyreduserende ørepluggene

Appopplevelsen er imidlertid ikke perfekt. Etter å ha valgt en lyd å sovne til, lukket jeg appen, og lyden stoppet helt. Jeg innså at jeg måtte aktivere "Sleep" modus i stedet for "Bluetooth" modus for at lyden skal fortsette å spille hvis telefonen min ble slått av eller jeg byttet til en annen app, noe som var frustrerende og motintuitivt. 

Søvnsporingsfunksjonen er en fin detalj for folk som kan holde knoppene i ørene hele natten, men det er ubrukelig hvis du er noe som meg og mister oversikten over ørepluggene mens du døser. Når vi snakker om å miste oversikten over øreproppene dine, er en funksjon som Soundcore implementerte i A20-pluggene "Finn øreproppene mine" trekk. Hvis arkene dine ender opp med å svelge ørepluggene dine i løpet av natten, kan du spille av en klokke på appen for å finne dem – det er praktisk og et utmerket eksempel på at merket tar tilbakemeldinger fra den første gjentakelsen og bruker den til neste generasjon.  

ZDNETs kjøpsråd 

Soundcore Sleep A20-øreproppene er flotte for folk som slumrer i et stille rom og leter etter søte lyder for å hjelpe dem sovne. Formfaktoren er behagelig og flukt inn i øret, noe som gjør dem langt mer egnet for sidesovere enn nesten alle andre trådløse ørepropper du vil bruke i løpet av dagen. A20-søvnknoppene nagler komfort og fester seg på noen få spesielle detaljer som holder denne nye utgaven frisk og nyskapende. 

På grunn av deres middels støymaskerende egenskaper er det imidlertid ikke sikkert at A20-øreproppene er ideell for folk som aktivt prøver å dempe søvnmiljøet. Hvis du vil ha soveøreplugger som har sterke støyreduserende egenskaper, prøv QuietOn 3.1-øreproppene. Hvis du ikke er glad i gjenstander som sitter fast i ørene mens du sover, men fortsatt vil ha et nivå av passiv støydemping, kan en søvnmaske for øyne og øre som LC-Dolida-søvnhodetelefonene passe bedre.