Hva Adobes nye AI-drevne Express for Enterprise kan gjøre for bedriftsteam

0
14
g-usecase-04-enterprise-hr-print-assets-office-events.png Adobe

Ettersom forbrukernes etterspørsel etter personlig tilpasset innhold fortsetter å skyte i været, retter Adobe seg mot bedriftskunder med to overordnede funksjoner: merkevarekonsistens og sikker-for-virksomhet AI . 
Tirsdag kunngjorde selskapet Express for Enterprise, en ny business-first-versjon av selskapets innholdsplattform. Drevet av Adobes Firefly Image Model 3, har Express for Enterprise som mål å være en ende-til-ende-suite for kommunikasjons- og markedsføringsteam som prioriterer effektivitet, hastighet og sikkerhet. 

Også: Adobe Lightrooms nye AI-funksjon fjerner objekter med ett klikk – se selv

Plattformen tar sikte på å hjelpe bedriftsbrukere med å automatisere innholdsoppretting uten å sette merkevarekonsistensen i fare for bedre å strømlinjeforme samarbeid med flere team. Funksjoner som mallåsing og stilkontroller, tilgjengelig nå, sørger for at merkevarelesbarheten forblir tydelig, selv når prosjekter skifter hender. 

Med Bulk Create and Generate-funksjonene kan brukere lage variasjoner av ett enkelt design "på sekunder," i henhold til Adobes utgivelse, mens alternativet Generer kopi hjelper markedsføringsteam med å teste og spesifisere meldinger til forskjellige kanaler og design. Sammen lar pakken med funksjoner brukere resirkulere, segmentere og oppdatere innhold for tidssensitive kampanjer og raskere produksjon.

I Express for Enterprise kan team nå dra full nytte av Firefly-støttede verktøy som Text to Image, Generative Fill, Auto-Translate og andre tidsbesparende AI-funksjoner for å lage differensiert innhold “med bare noen få klikk”," står det i utgivelsen. Ved å bruke Firefly kan team også generere nytt innhold som inkluderer “stil, stemning, lys, layout eller komposisjon” av referansebilder etter eget valg. 

Markedsførere kan bruke egendefinerte Firefly-modeller til å lage bilder som er mer skreddersydd til deres merkevare ved å bruke deres eksisterende innhold som eksempler på opplæringsdata. 

Ved å støtte plattformen med Firefly, har Adobe som mål å møte markedsførerbehov for bruk av kommersielt sikre bildegeneratorer. “Adobe Express-funksjoner drevet av Firefly-generative AI-modeller er utformet for å være trygge for bedrifter, slik at bedrifter kan distribuere appen bredt med tillit”," utgivelsen forklarer.

Også: Adobes Express-app for innholdsskaping er nå generelt tilgjengelig på mobil, gratis

Debatter rundt riktig lisensiering for ML-treningsdata utspiller seg fortsatt, og selv om noen bildegeneratorer har tatt flere forholdsregler enn andre, er det uklart om et virkelig jernbelagt alternativ eksisterer ennå når det kommer til AI-genererte bilder. 

Når det er sagt, spesifiserer utgivelsen visse beskyttelser og garantier for brukere. “Adobe tilbyr bedriftskunder IP-skadeerstatning for bilder generert med Firefly, noe som gir merkevarene ekstra sikkerhet”," forklarer selskapet. "For å gi åpenhet rundt bruken av generativ AI i den kreative prosessen, blir innholdslegitimasjonene automatisk knyttet til digitalt innhold opprettet eller redigert med Firefly i Adobe Express, og gir en digital ernæringsetikett som bygger tillit hos publikum ."

I likhet med den grunnleggende versjonen av Express, integreres den nye plattformen med Acrobat, Creative Cloud og Experience Manager Assets, selskapets verktøy for administrasjon av digitale ressurser. Den vil også integreres med GenStudio, “ende-til-ende innholds livssyklus-appen” Adobe annonserte i mars, som ennå ikke er utgitt. 

g-feature-edit-pdf.pngAdobe

I likhet med hvordan Express for Enterprise beskrives, vil GenStudio hjelpe markedsføringsteam gjenbruke og måle godkjent innhold, samt "aktivere" det i tredjepartsapper, ifølge utgivelsen. "Dypt integrert i Adobe GenStudio, Adobe Express for Enterprise støtter muligheten til å remikse godkjente eiendeler og direkte redigere innhold uten å kreve spesialiserte kreative ferdigheter," kunngjøringen legger til. 

Også: De beste AI-chatbotene: ChatGPT og alternativer

Adobe ser ut til å utforme Express for Enterprise som tilgjengelig for flere typer teammedlemmer. Plattformen lar flere mennesker lage og publisere innhold på tvers av kanaler enn før, noe som gjør arbeidsflyten mellom sosiale, markedsførings-, salgs- og kommunikasjonsteam mer effektive. 

I følge utgivelsen, “ved å bruke Adobe Express for Enterprise, har Adobes salgsteam også redusert leveringstid for klientmidler fra to til tre uker til bare 30 minutter, noe som hjelper dem med å inngå avtaler og oppnå inntekter raskere.” ;

Adobe samarbeider med IBM Consulting for å hjelpe kunder med å “modernisere innholdsforsyningskjedene sine” med Express for Enterprise, heter det i utgivelsen. "Kunder kan forvente å se en 30 % økning i prosjektkapasitet og 70 % reduksjon i time to market ved å distribuere kreative produksjonsoppgaver på tvers av et mer mangfoldig team av fagfolk samtidig som de leverer mer personlig tilpassede, merkevarekompatible, digitale eiendeler i stor skala."  

Også: Hvordan Microsofts nye AI Copilot-funksjoner kan transformere teamarbeid og prosjekter

Separat jobber Adobe med Microsoft for å utvikle en Express-utvidelse for Copilot som den sier vil tillate brukere å lage videoer, animasjoner, sosialt innhold, flygeblad og mer i Microsoft 365-apper med enkle spørsmål i Copilot-chat.

< p>Adobe la til at flere oppdateringer vil bli annonsert 11. juni på det virtuelle Express for Enterprise-arrangementet.