En av de mest nøyaktige sportsklokkene jeg har testet har også utrolig batterilevetid

0
15
coros-vertix-2s3 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

Coros Vertix 2S er tilgjengelig nå for $699 i tre farger, og to bånd er inkludert ved hvert kjøp. Vertix 2S forbedrer seg fra forgjengeren med bedre hjertefrekvensføling og GPS-nøyaktighet. Den er like slitesterk og stor som Vertix 2, samtidig som den har lengre batterilevetid.
Spesielt er det bare én størrelsesalternativ tilgjengelig som er best for brukere med større håndledd.

Det har gått tre år siden jeg oppgraderte min originale Coros Vertix eventyrklokke for Vertix 2, og den klokken har holdt seg godt gjennom mange løyper, fotturer, sykkelturer og mer. Mens jeg byttet til Apex 2 Pro på slutten av 2022 på grunn av forbedringene som ble gjort med pulssensoren og satellittnavigasjonssystemet, lengtet jeg fortsatt etter designen, passformen og finishen til Vertix-serien.

< strong>Også: En av de lekreste sportsklokkene jeg har testet har også ukelang batterilevetid

Du kan forestille deg begeistringen min da Coros lanserte den nye Vertix 2S, og bringer de viktigste fordelene med Apex 2 Pro til Vertix-linjen. Med disse forbedringene har Vertix 2S blitt flaggskipet fra Coros. Enda bedre, det er flott å se disse oppgraderingene mens du opprettholder samme pris på $699 som forrige generasjon Vertix-klokker.

Se på Amazon

Den siste måneden har jeg testet Space-modellen til Vertix 2S . Som standard lanseres klokken med en ny klokkeskive, men den var for vanskelig å lese og ga lite informasjon, så jeg byttet den ut med en som var mer informativ (og nyttig på et øyeblikk).

coros-vertix-2s5

Forsiden av Vertix 2 (venstre) og Vertix 2S (høyre)

Matthew Miller/ZDNET

Et kjennetegn på Coros-klokker har vært deres overlegne batterilevetid, som konsekvent overgår konkurrentene. Interessant nok er batteriet på Vertix 2S litt mindre kraftig enn det til Vertix 2 – muligens på grunn av de forbedrede, større sensorene som tar opp intern plass. Coros annonserer 118 timer med GPS-bruk for Vertix 2S sammenlignet med 127 timer for Vertix 2. 

Til tross for denne lille reduksjonen, er Vertix 2S fortsatt ledende innen batteriytelse. Jeg er glad for å se Coros fortsette å bruke MIP LCD-skjermer siden jeg foretrekker lengre batterilevetid fremfor en lysere, skarpere skjerm. Du trenger ikke å bekymre deg for å spore hele arrangementet ditt, og det er flott at du bare trenger å lade klokken annenhver uke med vanlig bruk.

Også: Jeg testet denne billigere Oura Ring-konkurrenten for kvinner – her er mine kjøpsråd

Vertix 2S er en stor klokke med en diameter på 50,3 mm og en tykkelse på 16 mm. Til tross for størrelsen er den ganske lett, og veier bare 70 gram med det medfølgende nylonbåndet. Coros inkluderer også et ekstra silikonbånd, som matcher den valgte klokkefargen, i resirkulert emballasje. For holdbarhet er safirkrystallskjermen designet for å motstå riper, supplert med en titanlegeringsramme og bakdeksel, alt innkapslet i høystyrkepolymer.

Med mine større håndledd, 26 mm-båndet og betydelig størrelse på klokken passet meg godt. Den er bygget for å tåle elementene med en 10 ATM vannbestandig vurdering og et driftstemperaturområde fra -22°F til 122°F. Det er omtrent bransjestandard når det gjelder sportsklokker.

coros-vertix-2s4 Matthew Miller/ZDNET< /figur>

Vertix 2S har også Bluetooth og Wi-Fi, slik at du kan koble til smarttelefonen din for å bruke den utmerkede Coros-appen, eksterne sensorer og ditt lokale nettverk for å synkronisere klokken. Den støtter fem GNSS-systemer, inkludert GPS, GLONASS, Galileo, Beidou og QZSS. Den oppgraderte Vertix-modellen støtter også doble L1- og L5-frekvenser for mer nøyaktig posisjonering. Coros har optimalisert GPS-algoritmen for utendørs klatremodus for å gi best mulig posisjonering for klatrere.

Jeg sammenlignet Vertix 2S med Suunto Race og Polar Grit X2 Pro, og Coros ga den mest nøyaktige posisjoneringen gjennom åpne veier og skogkledde stier. Pulsfølelsen var relativt lik over hele linja, noe som er bra siden jeg anbefaler alle tre klokkene.

Også: Coros Apex 2 Pro-anmeldelse: Billigere sportsklokker blir i ferd med å bli bra

For å se kondisjonsberegningene dine, inkludert treningsbelastning, treningsstatus, restitusjon, løpekondisjon, stress og mer, se Coros' mobilapp. Jeg er spesielt glad i appens enkle instruksjoner for å optimalisere treningen din, et trinn som produsenter har en tendens til å hoppe over eller ikke anstrenger seg mye for. 

 Mer enn 20 sporter er tilgjengelige for sporing, inkludert løping, vannsport, vintersport og kardioaktiviteter. Gratis treningsplaner og treningsøkter er også tilgjengelig, mens Training Hub-nettstedet tilbyr et avansert analyseverktøy for Coros-klokkebrukere. Du kan til og med få gratis råd fra faktiske trenere gjennom Training Hub, som er en fin bonus.

coros-app-ss Matthew Miller/ZDNET

Coros Training Hub og den fantastiske smarttelefonapplikasjonen er så bra at Jeg vurderer å kjøpe Vertix 2S for å erstatte min Vertix 2 og flytte primært til Coros-økosystemet for helse- og velværesporing. Tilpasningen som finnes i treningsplanene og treningsøktene er fantastisk og hjelper meg med å motivere meg til å forbedre meg.

ZDNETs kjøpsråd

Coros forbedret Vertix 2S på alle de riktige områdene, og 2S-navnet er passende gitt at det ikke var noen endring i formfaktor, skjermteknologi eller viktige eksterne funksjoner. Hvis du leter etter en klokke du kan bruke 24/7, lade hver tredje til fjerde uke, spore lange løp med, klatre i fjell og bruke overalt uten bekymringer, er Coros Vertix 2S et utmerket alternativ til en rimelig pris på $699 .