Apple Pencil Pro er her, men få Apple Pencil (2nd Gen) for bare $79 denne minnedagen

0
20
ipad-luft-blå Kayla Solino/ZDNET

Apple kan ha avduket den nye Apple Pencil Pro tidligere denne måneden, men den eldre Apple Pencil (2nd Gen) er fortsatt kompatibel med nye iPad-modeller, og Amazon rabatterer Apple Pencil (2nd Gen) fra $129 til bare $79 i forkant av Memorial Day 2024.

Også: De beste Amazon-tilbudene i mai 2024

Apple Pencil (2nd Gen) ble først lansert i 2018, og har fortsatt vært en av de beste iPad-pennen på markedet siden. Med den innkommende ankomsten av en ny iterasjon over oss, ser den et priskutt. Akkurat nå kan du sveipe en opp for bare $79, en besparelse på $50 og den samme rabatterte prisen vi så under Cyber ​​Week, Presidents' dag, og under Amazons store vårsalg. 

Også: De beste Memorial Day-tilbudene du kan handle nå

epleblyant-2nd-gen

Apple Pencil (2nd Gen) for $79 (spar $50) ) på Amazon

Se nå på Amazon

Denne Apple Pencil bygger på førstegenerasjonsmodellen med en dobbelttrykksfunksjon som du kan tilpasse for å bytte mellom blyant og viskelær, vise fargepaletter og mer, samt feste på siden av iPad Pro og lade trådløst.

Også: Alt du trenger å vite om Amazon Prime Day 2024

Apple Pencil er superresponsiv og har pikselperfekt presisjon med bransjeledende lav latens for skriving, markering eller tegning. Den har også vippefølsomhet og håndflateavvisningsteknologi, slik at skjermen bare gjenkjenner Apple Pencil, ikke hånden eller fingeren din.

Ved å bruke Apple Pencil med iPad (spesifikt iPad Pro 2022-modellen) , får du eksklusive funksjoner som den nye svevefunksjonen som gjør at deler av iPad-grensesnittet kommer til live når tuppen av Apple Pencil kommer innenfor 12 mm fra iPad-skjermen. 

< p>Få Apple Pencil (2nd Gen) med $50 i besparelser akkurat nå hvis du vil oppgradere iPad-pennen din. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.