Dette øyemassasjeapparatet hjelper migrene, og det er i salg for Memorial Day nå

0
27
Wherite mask against green background Renpho/ZDNET

Jeg er en som får hodepine – mye. Og noen ganger, uansett hvilken reseptfri medisin jeg tar eller urtemedisiner jeg prøver ut, vil det bare ikke forsvinne. Desperat etter å finne en løsning på migrene som ville gjøre det umulig å skrive, kjøpte jeg  Renpho Heated Eye Massager for å prøve ut, og jeg er så glad for at jeg gjorde det.

Også: Vil du ha bedre søvn? Her er alt du trenger

Denne lille dingsen er nå mitt verktøy når jeg kjenner hodepine eller migrene. Og selv om det normalt er ganske dyrt til $130, er det til salgs for $53 i forkant av Memorial Day. 

Renpho Heated Eye Massager for $53 (spar $77 på Amazon)

Renpho Heated Eye Massager for $53 (spar $77 hos Amazon)

$53 hos Amazon

Denne høyteknologiske øyemasken bruker kompresjon, varme og vibrasjon for å massere øynene og tinningene, og gir effektivt hodet og øynene en pause . Spesielt hvis du er som meg og stirrer på en skjerm hele dagen, er det en spillskifter å bruke denne øyemassasjeapparatet på slutten av en arbeidsdag.

Den har også beroligende, avslappende musikk mens du masserer og varmer øynene dine (så beroligende at jeg har sovnet mens jeg har på den mer enn noen få ganger). Du kan imidlertid koble til masken via Bluetooth for å spille av din egen musikk eller lyder (for eksempel hvit støy, som faktisk kan bidra til å lindre migrenesymptomer).

Også: Disse 7 teknologiske produktene hjalp oss med å finne indre ro

Jeg har brukt denne øyemassasjeapparatet så mye at det' er nå min favorittgave til folk – og alle jeg gir den til er like imponert og elsker å bruke den.

Enten du vil ha det til deg selv eller for å gi en gave til noen andre, anbefaler jeg på det sterkeste Renpho Eye Massager

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene er underlagt å selge ut eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.