Du kan kjøpe mine favoritt Bose støyreduserende hodetelefoner for $50 i rabatt under Memorial Day

0
20
Bose QuietComfort Ultra lagt i kofferten Jada Jones/ZDNET

Hvis du er klar til å oppgradere til førsteklasses hodetelefoner med flott lyd, suveren støydemping og komfort hele dagen, jeg anbefaler Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene. De er mine favoritter for over-ear-hodetelefoner og støyreduserende hodetelefoner, og de er i salg akkurat nå hos Best Buy, Amazon, Target og Bose for Memorial Day.

Vanligvis koster disse hodetelefonene $429, men du kan kjøpe dem for $379. QuietComfort Ultra er nyere enn Sonys WH-1000XM5 og Apples AirPods Max, noe som gjør deres rabatterte pris på $379 til en stjåling. Jeg bruker QuietComfort Ultra-hodetelefonene de fleste dager i uken når jeg jobber ved skrivebordet, ser på filmer og hører på musikk.

Også: De 100+ beste Memorial Day-tilbudene i 2024: Amazon, Best Buy, Walmart og mer

Hvis du ofte reiser, pendler, jobber ved en pult, studerer i offentlige områder, eller bare trenger en stille stund borte fra den travle verden rundt deg, vil ikke Boses klassens beste aktiv støyreduksjon (ANC)-teknologi skuffe. Jeg har prøvd mange støyreduserende hodetelefoner, og ingen kan holde seg til QuietComfort Ultras ANC-teknologi, inkludert de fra Sony og Apple.

For ikke å nevne, Bose legger komforten i QuietComfort, som QuietComfort Ultra sport tykke, pustende vegansk lær polstrede øreklokker for optimal komfort. 

Bose QuietComfort Ultra for $379 (spar $50)

Bose QuietComfort Ultra for $379 (spar $50)

$379 hos Bose

Hvis du liker romlig lyd, debuterte Bose sin Immersive Audio-teknologi i QuietComfort Ultra-hodetelefonene. Denne teknologien lar deg gjøre hvilken som helst sang flerdimensjonal, uavhengig av strømmetjeneste eller lytteenhet. QuietComfort Ultra kan skilte med forbedret samtaleklarhet, avanserte Bluetooth-kodeker, sømløs Bluetooth-multipunktstilkobling og en intuitiv ledsager-app.

Deres stilige og holdbare aluminiumskonstruksjon betyr at de vil smelte sammen med ethvert antrekk du setter sammen og overleve noen korte fall når du er ute og reiser. QuietComfort Ultra har en 24-timers batterilevetid, som ikke er den lengste du finner. For meg gjør imidlertid måten disse hodetelefonene utmerker seg på i alle andre kategorier opp for behovet for å koble til et par ganger i uken.

Også: Bose QuietComfort Ultra-anmeldelse: En rettmessig arving til ANC trone

Hvis du har hørt dårlige ting om Boses lydkvalitet, vil QuietComfort Ultra ombestemme deg. Disse hodetelefonene er de beste fra Bose, og tilbyr dyp, oppslukende bass og klare høyder som ikke er for gjennomtrengende. Jeg liker å høre på alle musikksjangre med disse hodetelefonene, og jeg ser jevnlig på filmer og hører på podcaster også.

Bose Music-appen inneholder mange personaliseringsfunksjoner som kan justere lyden din avhengig av hva du også lytter til. I tillegg tilbyr ledsagerappen støydempende personalisering og innstillinger for å endre mikrofonkvalitet og vindreduksjon.

Hvis du leter etter hodetelefoner med en liste over fremtidssikre funksjoner, fornøyelig lyd, overlegen støyreduksjon , et stilig design og en vanvittig mengde komfort, vil du ikke angre på at du investerte i Bose QuietComfort Ultra.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbud er gjenstand for salg- ut eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.