Trenger du ikke det nyeste og beste? 2022 iPad Pro er $100 rabatt denne minnedagen

0
28
Appelprioritet= Jason Cipriani/ZDNET

Memorial Day weekend betyr avslapning, starten på sommermoro, og selvfølgelig salg. Hvis du ønsker å spare mye på enheter som telefoner, datamaskiner og iPader, er denne helgen den beste tiden å handle. 

Også: De 100+ beste Memorial Day-tilbudene du kan handle akkurat nå

Og du kan få tilbud på merker som sjelden kommer på salg, som Apple. Akkurat nå er Apples 6. generasjons 12,9-tommers iPad Pro med 1 TB lagringsplass og Wi-Fi + Cellular $ 1899 i stedet for den opprinnelige prisen på $ 1999. 

Appel iPad Pro 2022

Apple iPad Pro 12,9-tommers (6. generasjon) for $1899 (spar $100)

Se nå på Best Buy

Selv om denne iPad Pro ikke er den nyeste modellen, er den fortsatt et kraftfullt nettbrett takket være Apples M2-prosessor. iPad Pro er også Apples største nettbrett med en 12,9-tommers overlegen skjerm for naturtro bilder og grafikk. 

ZDNET-sjefredaktør, Jason Hiner, sa at denne iPad " flytter grensene for hva som er mulig for et nettbrett." "For profesjonelle som ønsker fleksibiliteten til å tegne med en digital enhet eller arbeide med AR for å se og ta opp video av høy kvalitet uten en tung, klumpete rigg, er iPad Pro en spesialbygd enhet som fungerer utmerket," Hiner skrev i sin roundup. 

Også: De beste iPad-modellene du kan kjøpe

I tillegg er det støtter 2. generasjons Apple Pencil, samt den praktiske svevefunksjonen som fungerer når tuppen av Apple Pencil kommer innenfor 12 millimeter fra skjermen, noe som gjør at deler av grensesnittet kommer til live i støttede apper.

Denne rabatten på $100 er bare tilgjengelig på Best Buy, så hvis du har sett på iPad Pro, er det nå på tide å endelig kjøpe. Skynd deg, for denne avtalen er borte før du vet ordet av det.