Apples sjeldne iPad Pro-rabatt på Amazon er et fantastisk tilbud for Memorial Day

0
21

apple ipad pro med stående etui på lilla bakgrunn Adam Breeden/ZDNET

Apple gir sjelden rabatt på sine nyeste produkter, enn si de som først ble lansert – sjekkekalender – for to uker siden. Noen ganger, men når stjernene er på linje, og månen passerer mellom jorden og solen, kan du kjøpe det nyeste Apple-produktet for mindre enn detaljhandel. Det er tilfellet med M4 iPad Pro, som kan kjøpes på Amazon for $55 i rabatt i skrivende stund. Det er ikke et kraftig prisfall, men det er likevel en rabatt på et produkt vi har testet og anbefaler på det sterkeste.

Også: De 100+ beste Memorial Day-tilbudene å handle nå

sterk

Kjøp en M4 iPad Pro for $944 (spar $55)

Kjøp en M4 iPad Pro for $944 (Spar $55)

Se nå på Amazon

Den nyeste iPad Pro-modellen tilbyr flere eksterne og interne forbedringer. Når det gjelder maskinvare, er de nye iPadene tynnere og lettere enn noen gang – faktisk mer enn Air-modellen. Det gjør dem mer bærbare, mindre slitsomme å holde i når du ser på programmer i sengen, og litt mindre smertefulle når du til slutt mister en i ansiktet. Bare meg? Jeg har testet en den siste uken, og det forbauser meg fortsatt hvor tynt nettbrettet er.

Også: Jeg har brukt hver eneste iPad siden den første. For de nye 2024-modellene er dette mitt kjøpsråd

Apples har også tatt det smarte valget å flytte frontkameraet til den lengre siden av iPad, noe som betyr at når du bruker det i liggende orientering – noe du sannsynligvis vil gjøre 95 % av tiden – ;plasseres mer naturlig under videosamtaler.

iPad Pro M4 2024 OLED-skjerm

En OLED-skjerm betyr at du får bedre kontraster og mørkere svarte farger fra iPad Pro.< /p> Kerry Wan/ZDNET

Internt har den nye iPad Pro Apples kraftigste silisium til nå, M4, som best M3 på MacBooks. For en tid å være i live, ikke sant? Det gir nettbrettet forbedret multitasking-ytelse, bedre effektivitet når du kjører AI-relaterte oppgaver, og en betydelig lysere skjerm. Takket være en Tandem OLED-skjerm – stablen av to OLED-paneler for å øke lysstyrken – er 2024 iPad Pro bedre å se på og jobbe med, spesielt for kreative oppgaver.

Akkurat nå har Amazon både 11- og 13-tommers alternativene på salg for henholdsvis $944 og $1249. Igjen sparer du bare $50, men rabatten kan overføres til ekstra tilbehør.

Når vil denne avtalen utløpe?

Det er ingen offisiell utløpsdato for avtalen , så foreløpig vil den sannsynligvis kjøre så lenge beholdningen rekker. Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.